Billie Eilish befestette a haját, alig lehet felismerni

A fazon szinte a régi, az árnyakat új. És ennek ellenére fel kell tennünk a kérdést: Billie Eilish, te vagy az?

Billie Eilish befestette a haját, alig lehet felismerni

Volt már kék, lila, szürke, az elmúlt időszakban pedig úgy tűnt, névjegyévé vált a neonzöldes hajtő és fekete hajhossz kombó. És legmerészebb álmunkban sem gondoltuk volna, hogy egy olyan vörös szőnyeges eseményre is kompatibilis lehet ez a színpár, mint az Oscar-gála, de Billie Eilish tavaly bebizonyította, hogy megfelelő szettel (ami nála ugye kimerül egy túlméretezett dizájnercuccban) egyáltalán nem ciki, sőt.

Úgy tűnik, kedvenc kaméleonod ráunhatott a retinába égő színpárra, mivel új hajszínnel nézett be az Instagramra: életében először a „semmi extra, simán szép kategóriában indult”, és szerintünk kiütéssel győzött ezzel a platinaszőkével. A kommentekből úgy tűnik, a rajongók eddig imádják, és szerintük is szuperül áll a világosabb árnyalat a 19 éves énekesnő imázsához.

Apropó rajongók: a hétvégén megrendezett 63. Grammy-gálán Billie is jelen volt, és bár vödörkalapot viselt, a rajongók esküdni mernének, hogy valójában már akkor is szőke volt, és a kiegészítő a fekete-neon paróka kamu jellegét volt hivatott elfedni – írja a Vogue. Ez már sosem derül ki, arra viszont nagyon kíváncsiak vagyunk, milyen különleges projekt, esetleg új korszak előfutára lehet ez a váltás.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

BILLIE EILISH (@billieeilish) által megosztott bejegyzés

Rápörögtél a hajfestésre? Hoztunk egy kis extra inspót!

Még több

Beauty