Most már biztos, hogy Billie Eilish mindenkit átvert

A fekete-lime-ból gyanúsan gyors volt az átmenet platinaszőkébe, most pedig be is bizonyosodott, hogy Billie Eilish lazán átvert mindenkit az elmúlt időszakban.

Most már biztos, hogy Billie Eilish mindenkit átvert

Billie Eilish tegnap debütálta a legújabb frizuráját: az eddig megszokott fekete-lime kombót gyönyörű platinaszőkére cserélte (az új szín nálunk kiütéssel győzött). Csakhogy azt azért minden hajfestésben járatos rajongó tudja, mennyire nem megy egyik napról a másikra a fekete szín szőkére szívása – ezért gyanús volt, hogy Billie a legutóbbi élő szereplésén, nevezetesen a Grammy-gálán átvert mindenkit.

Mert hát ott volt a csodálatos fellépése, ahol egy izgalmas fejdíszt viselt, a vödörkalap is előkerült, a Grammy-díját pedig egy bandana kendővel a fején vette át. A fanok szerint pedig ez a sok kiegészítő csak egy elterelő hadművelet volt arra, hogy az embereknek ne tűnjön fel: Billie-n végig paróka volt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

BILLIE EILISH (@billieeilish) által megosztott bejegyzés

Sőt, ez a teória már jó ideje, egészen pontosan már néhány hete tartja lázban a rajongókat, szerintük ugyanis a 2021-re beígért frizura-váltás előkészületei már elég rég tartottak. És az van, hogy nekik volt igazuk! Billie a TikTokon vallotta be, hogy valóban parókát hordott egész idő alatt: konkrétan felemelte és megmutatta, hogy ez nem az igazi haja. És a videón meglehetősen boldognak látszik, hogy végre megszabadulhat a kamu-frizkótól.

@billieeilish

♬ Lo Vas A Olvidar – Billie Eilish & ROSALÍA

Összeállítottunk neked egy gyorstalpalót Billie frizuratörténelméről:

Még több

Beauty