Ennek a 4 csillagjegynek a legerősebb a kisugárzása

Amint belépnek valahova, minden szempár rájuk szegeződik, amit a vonzerejüknek és kisugárzásuknak köszönhetnek. Vajon te is közéjük tartozol?

Ennek a 4 csillagjegynek a legerősebb a kisugárzása

Kos

A Kos csillagjegy szülöttei elképesztően erős személyiségek, ami persze egyből átjön, amikor találkozol velük. Körülöttük valahogy mindig olyan vibráló a levegő, nem lehet nem észrevenni, ha egy társaságban ők is ott üldögélnek. A többség éppen emiatt nagyon vonzónak találja őket, általában nem okoz gondot nekik, hogy felhívják magukra a másik nem figyelmét.

Erre figyelj: Ha szeretnéd még intenzívebbé tenni az amúgy is extra erős kisugárzásodat, válassz dinamikus, erős színeket, például pirosat. Egy ilyen ruciban bárki fejét könnyedén elcsavarhatod, majd meglátod!

Ikrek

Az Ikrek mindig olyan titokzatosak! Ugye, te is vagy ezerszer hallottad már ezt? Nem véletlen, ennek a csillagjegynek ugyanis ebben az érzésben rejlik a varázsa. Az emberek valahogy azt érzik, soha nem tudnak igazán kiismerni, éppen ezért vagy olyan vonzó már az első perctől. Állandóan azon agyalnak, vajon mi rejlik a bájos pofi és a csillogó szemek mögött…

Erre figyelj: Erre a sejtelmességre akkor erősíthetsz rá igazán, ha mindig egy kicsit másmilyen vagy. Tudjuk, neked ezt mondanunk sem kell, a te ruhásszekrényed a legkülönfélébb stílusokkal van tele! Maradjon is így, lepj meg minden alkalommal mindenkit!

Oroszlán

Az Oroszlán a király, az uralkodó, akinek lépteire már messziről felfigyelnek. Nincs olyan, aki ne kapná fel a fejét, ha a csillagjegy szülötte felbukkan. Tekintete izzik, ahogyan a levegő is körülötte. Ő az, akibe egyszerre a legtöbben szerelmesek és ez egyáltalán nem a véletlen műve. Ha mindez nem lenne elég, még élvezik is ezt a hatalmas figyelmet, szeretik a drámai belépőket.

Erre figyelj: Oroszlánként nem kell mást tenned a bókokért, miért kiegészíteni a szettedet pár gyönyörű ékszerrel, de nem ám bizsuval! Add meg a módját, viselj aranyat és ezüstöt!

Mérleg

A Mérlegek egyszerűen gyönyörűek, ráadásul nem csak kívül, hanem belül is. Ezt mindenki azonnal megérzi, aki találkozik vele, kedvessége, bája elvarázsolja az embereket. Még egy nagyobb társaságból is kitűnik, kimondottan sok figyelem irányul rá. Noha ő nem vágyik népes rajongótáborra, általában mégis az van neki.

Erre figyelj: A romantikus, nőies, virágos darabokat egyszerűen neked találták ki! Az ilyen rucikban még tovább erősítheted nőcis, szexis kisugárzásodat, tuti, hogy mindenki téged fog nézni!

Még többet olvasnál a csillagjegyekről? Mutatjuk, hova kattints:

Még több

Beauty