Ha szereted a farmernadrágot, ezt a trendet különösen bírni fogod

Főleg akkor leszel oda érte, ha szereted az extravagáns ruhadarabokat és farmerek, amikkel igazán ki lehet tűnni a tömegből.

2020 divatfronton a kényelemről szólt, mindenre vevők voltunk, amiben home office-ban lehet melózni, hiszen ki szeretne szűk cuccban feszengeni otthon? Ez a szemlélet nemcsak átgyűrűzött 2021-be, de fel is erősödött, a márkák szabadidőszettekkel hódították meg a piacot, arra a csoportra fókuszálva, aki a legtöbb idejét otthon tölti.

Persze az élet nem állt meg (teljesen), ma is vannak félig-meddig vörös szőnyeges események, és a divatdiktátorok is mindig próbálnak újítani. Legutóbb a puffos ujj és a fordított bikini trendje jelent meg, most pedig itt a tanga-farmer, ami valószínűleg nem fog akkora csoportot megmozgatni, mint a színes melegítők.

Ennek a magas derekú darabnak a lényege, hogy a csípő környékén mindkét oldalon található rajta egy-egy kivágás. Az tuti, hogy szexi megjelenést kölcsönöz a viselőjének. Mutatjuk is a legmenőbb darabokat.

Egyszerűen kombinálható

Ez a világos farmer szuper szettet alkot bármilyen színű felsővel, ráadásul a szezon nagy kedvencével, bő szárral érkezik. Crop toppal kombinálva nyáron mindenkit lehengerelhetsz majd vele.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Rachel ward (@rachelward_e) által megosztott bejegyzés

Maradjunk az alapoknál

Mivel egy ilyen farmer viselésekor ez lesz a szetted kulcsdarabja, ezért nem érdemes túlbonyolítani a többi ruhadabot sem. Jó választás lehet az egyszínű outfit, főleg akkor, ha fekete vagy színes farmert viselsz.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Our Outfits a Day (@ouroutfitsaday) által megosztott bejegyzés

Cseréld le a nacit!

Alig várod, hogy meleg legyen és végre elővehesd a gardróbból a miniszoknyákat is? Akkor lehet, hogy érdemes egy ilyen farmerszoknyát is beújítanod.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

E N I O L A (@eniolaabolarin) által megosztott bejegyzés

Képbe hozunk a tavaszi divattal kapcsolatban:

Még több

Beauty