Azonnali arcfiatalítás lehetséges? (x)

Sok munkát, törődést igényel, hogy arcunk még 40 felett is makulátlanul legszebb formáját mutassa, de, hogy mindig az szinte lehetetlen vállalkozás. Tippem, hogy tegyük meg a tőlünk legtöbbet telhetőt és a többit pedig segítsük szuper hatóanyagokkal, hogy minél kevésbé szoruljunk rá a maszkolásra.

Azonnali arcfiatalítás lehetséges? (x)

A biotechnológia több új, régen várt hatóanyagot fejlesztett számunkra, mellyel támogathatjuk arcbőrünk szépségét és ellensúlyozhatjuk a káros hatásokat mert igaz, hogy a bőr öregedése genetikailag kódolt folyamat, de hogy mikor, milyen mértékben jelentkezik, az nagymértékben függ az egyedi adottságainktól, de az egyéni befektetésinktől is. Így az öröklött energetikai mintázatainktól, a stresszkezelési szokásainktól, életmódunktól, a külső környezeti tényezőktől, a táplálkozási szokásainktól és persze attól is hogyan ápoljuk, regeneráljuk a bőrünket és az arcunkat.

A legújabb BIO anti aging hatóanyagok

A biotechnológia több új, régen várt hatóanyagot fejlesztett számunkra, mellyel támogathatjuk arcbőrünk szépségét.

Liftonin express® – A bio bőrtöltő. Egy hatékony természetes hatóanyag, amely az invazív bőrfeltöltő és lifting kezelések eredményét utánozza, enyhíti a bőr szerkezeti öregedésének jeleit és növeli a bőr tömörségét. Hatékony a nasolabiális redők, a karikás szemek és a petyhüdt bőr kezelésében. Hogyan? A bőr alatti zsírszövet felelős az arc telt kinézetéért. A kor előrehaladtával a zsírréteg fokozatosan csökken, ami a mély nasolabiális redők megjelenéséhez, az alsó állkapocs alatt lógó bőrredő és a szemek alatt kialakuló mélyedések kialakulásához vezet. Ez az innovatív hatóanyag a bőrfeltöltéshez hasonló hatással, de egy nem-invazív módszerrel képes megnövelni a zsírréteg tömegét.
DRHAZI Azonnali arcfiatalító szérum 30 ml

Extra Feszesítő – egy új típusú azonnali emelőszer, amely forradalmian új technológiai transzferen alapul. A Porphyridium cruentum mikroalgákból kivont hatóanyag nagy molekulatömegű fitokokoidokkal, beágyazva egy természetes polimerekből készült film mátrixba. A fizikai feszítő hatás intenzív, azonnal észrevehető és több órán keresztül tart. Általa a különféle ráncok mérhetően és láthatóan minimalizálódnak. A gyártó által végzett tesztekben egy órán belül akár 74% -kal simítja a szemkörnyékét. Ez a forradalmi újítás azért született, mert egyre divatosabbak a gyors, azonnali ránctalanító hatóanyagok, melyek alkalmazásánál sokszor még a gyártók is óvatosságra intenek. Ezért is még nagyobb öröm, hogy kifejlesztették a természetes alternatívát az intenzív feszítő hatóanyagból, mely biztonságosan alkalmazható, és a szükséges helyzetekben nagy szolgálatot tehet.
DRHAZI Intenzív feltöltő szérum 30 ml

Bakuchiol – A bio retinol. A retinol a bőrgyógyászok kedvence is, nem csoda, mert nagyon intenzív hatású a bőrre, de a holisztikus bőrkezelésbe nagyon nehéz beilleszteni, mert nagyon sok mellékhatással bír. Ezt pótolja a bakuchiol, a bőrünk új trend-összetevője. A Bakuchiol 100% -ban természetes, és a babchi magjából nyerik. Hatékonyan működik a bőr öregedése és pattanásos bőr kezelésében is, a retinol bio verziójaként, de a retinol hátrányai, káros mellékhatásai nélkül. Ilyen például a bőrirritáció, a bőr szarusodásának a fokozása, vagy a fotokémiai instabilitása miatti fotokárosítást előidéző hatása. Hogyan hat? A bőr öregedése ellen a Bakuchiol stimuláló hatással van a kollagéntermelésre, csökkenti a ráncokat és a hiperpigmentációt, és növeli a bőr rugalmasságát és erősségét. Pattanások esetén megakadályozza a bőr fokozott lipid termelését, mivel a védőbevonat aktív marad. Emellett kontrollálja a baktériumok túltermelését a bőrön és gátolja a gyulladást elősegítő géneket és enzimeket.
DRHAZI Azonnali arcfiatalító szérum 30 ml, DRHAZI Intenzív feltöltő szérum 30 ml

Még több

Beauty