Húsvéti körmök egyszerűen

Öltöztesd a körmeidet tavaszi színekbe és cuki húsvéti mintákba – ezeket simán elkészíted te is otthon!

Húsvéti körmök egyszerűen

Attól még, hogy idén a szokásosnál kevesebb locsolóra számíthatsz és a körmösöd is kényszerpihenőn van, a körmeid még lehetnek tavaszi hangulatban! Olyan üde és cool tavaszi manikűrötleteket mutatunk, amelyeket viszonylag egyszerű elkészíteni, és még van időd plusz 1-2 árnyalatot is beszerezni, ha nincs meg az összes szükséges az arzenálodban. Legyél kreatív és megértő magaddal, nem baj, ha elsőre nem tökéletes a húsvéti körömlakkozás! Plusz legyen nálad narancsfa pálca és javító toll a korrigáláshoz!

Csodás pasztellek

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Tanya • Nail Art • Tutorials (@nailsteria) által megosztott bejegyzés

Mint egy kosárnyi gyönyörű pasztellszínre festett tojás, olyanok ezek a körmök! A titok a színválasztáson múlik: jó minőségű, erősen pigmentált lakkokkal tudod elérni ezt a színhatást, azok nem csíkoznak, szépen elterülnek a körmödön!

 • Inkább 3 vékony mint 2 vastag réteggel dolgozz.
 • Várd meg a teljes száradást, mielőtt a fedőréteget felviszed – ez egyébként mindig fontos.
 • Menet közben folyamatosan korrigálj, ha esetleg a bőrödre ment volna a lakk. Később nehezebb leszedni, és ezeknél a színeknél nagyon feltűnő a hiba.

Pulykatojás

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Tanya • Nail Art • Tutorials (@nailsteria) által megosztott bejegyzés

A „szeplős” tojások dekorként is nagyon szépek, valósítsd meg ezt a hangulatot a körmeiden is!

 • A fentihez hasonló gondossággal készítsd el az alapot.
 • A „szeplőket” bronz vagy aranyszínű lakkal tudod szépen megfesteni, de ha ilyened épp nincs, ezüstös is szóba jöhet, vagy metálszürke is akár.
 • Próbáld ki a fogkefés technikát: egy használaton kívüli fogkefére vigyél fel egy kevés lakkot, és a sörtéket visszafeszítve majd elengedve spricceld a lakkot úgy, hogy ilyen szép foltos legyen a körmöd. Gumikesztyűre is szükséged lesz, hogy ne ússz nyakig a lakkban!

Megjött a nyuszi!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Westwoods Beauty Spa (@westwoodsbeautyspa) által megosztott bejegyzés

Ehhez a cukisághoz sem kell nagy kézügyesség: a jobban megnézed, néhány vonalból, körből és háromszögből áll mindössze, az meg azért megy, nem igaz? Fehér és sárga alapszín mindenképp kell, plusz még 2-3 vidám szín, amit szeretnél. Fesd meg az alapokat, várj amíg megszáradnak, majd jöhet a mintázás!

 • A csibe a legegyszerűbb: két nagyobb kört fess pöttyöző segítségével, fekete lakkal. Ezekbe száradás után pöttyints egy kis fehéret. A csőre egy naracsszínű háromszög – tádááám, kész is vagy!
 • A nyuszi sem sokkal bonyolultabb: ugyanígy készül a szem, az orrhoz használhatsz rózsaszínt, és húzz köré, belülről kifelé 3-3 szál bajuszt.
 • A pöttyös körmökhöz használj 2-3 színt, fehéret, sárgát és még egy passzolót, és a pöttyözővel különböző méretű (ez fontos az összhatáshoz!) pöttyöket tegyél a körmöd végére.

Fagyiszínű tavasz

Kell ennél egyszerűbb és coolabb minta? Arra figyelj, hogy legyen szépen megigazítva és ápolva a körömágyad. (Látod, milyen fontos, hogy minden lakkod alá tegyél alapréteget? Ha egy előző piros vagy sötét befogta a körmöd, ez a verzió nem fog szépen mutatni!)

 • Válassz annyi pasztellszínt amennyit csak szeretnél, plusz egy csillámosat. Rose gold árnyalat szuper, de arannyal, ezüsttel is működik!
 • Dolgozz a pöttyözővel, helyezgesd el szépen a színeket a köröm vége felé sűrűbben.
 • Kisebb-nagyobb pöttyöket tegyél, attól lesz dinamikus az összhatás.

Mit hozott a nyuszi?

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

EdenNails20 (@edennails20) által megosztott bejegyzés

Ez a cukiság sem túl bonyolult, és a finom pasztellek mellett most elővehetsz egy-két élénkebb színt is. Ha nincs ennyiféle, kevesebbel, akár 2-3 színnel is működhet, ha azok intenzívek!

 • Kezdj a nyuszival, hogy túl legyél a „nehezén”. Vékony ecsettel fesd meg a fejét és a füleit. Ha megszáradt, icipici pöttyel fess neki szemeket és orrot – ennyi!
 • Ezután jöhetnek a „tojáskörök”: a nagyobb pöttyöket kör alakban, a színeket azonos sorrendben felvive helyezd el. Ne feledkezz meg a fixálásról!

Ha nem ragaszkodsz a húsvéti színekhez és mintákhoz, de szép körmöket szeretnél, vannak ötleteink!

Ezt a körömlakkszínt mindenképp szerezd be tavaszra – egy mályva lakkal ultramenő leszel!

Ez a 3 árnyalat jön be leginkább a srácoknak – a harmadikon nagyon meglepődsz!

Ezeket a mentes körömlakkokat érdemes kipróbálnod!

GIF tutorial a márványos lakkozáshoz, válassz hozzá tavaszi színeket!

Még több

Beauty