Ben Affleck csak úgy áradozik Jennifer Lopezről a legújabb interjújában

Ben Affleck csodás dolgokat mondott ex-menyasszonyáról, Jennifer Lopezről, szinte flörtölt vele az interjún keresztül. Vajon mit szól ehhez Alex Rodriguez?

Ben Affleck csak úgy áradozik Jennifer Lopezről a legújabb interjújában

Ben Affleck és Jennifer Lopez 2002-ben kezdtek randizni, és a színész még abban az évben megkérte JLo kezét. 2003-ban végül lemondták a tervezett esküvőt, egy évvel később pedig szakítottak. Az énekesnő most az amerikai InStyle magazin címlapján szerepel, és egy nagyon érdekes címlapinterjú készült vele. Pontosabban az a rendhagyó az egészben, hogy nemcsak JLo, hanem az exek is megszólalnak a lapban.

Ben Affleck eddig nem sokszor nyilatkozott a Bennifer-kapcsolatról, most viszont kivételt tett, és csaknem 2 évtizeddel a szakítás után is kedves dolgokat mondott a sztárról. Nemcsak az derült ki, hogy az exek között egyáltalán nincs harag, de az is, hogy Ben a mai napig csodálja JLo-t.

„Azt hittem, hogy én vagyok az élmunkás, de eldobtam az agyam, amikor láttam, mi mindent tesz nap mint nap, és mennyire komolyan veszi a munkáját. Csendben és elszántan küzdött a céljaiért, és képes volt megduplázni a belefektetett energiát” – mesélte a színész, és hozzátette: „A mai napig ő a legkeményebben dolgozó személy, akivel valaha találkoztam ebben a szakmában. Tehetséges, de nagyon keményen dolgozott a sikerért, és nagyon örülök neki, hogy meg is kapja érte az elismerést.”

Ben kitért arra is, hogy nem érti, hogy JLo hogy nézhet ki 51 évesen úgy, mint egy 31 éves: „Hol tartod a fiatalság forrását? Miért nézel ki ugyanúgy, mint 2003-ban?” – tette fel a kérdést, amit mi is minden alkalommal felteszünk, amikor a sztár Instáját csekkoljuk.

Olvasnál még JLo-ról? Ide kattints:

Még több

Beauty