Katy Perry bevallotta, hogy felhagyott a szőrtelenítéssel

Új anyaként Katy Perry-nek szinte semmire nem marad ideje, pláne nem arra, hogy leborotválja a lábát. Most őszintén vallott erről.

Katy Perry bevallotta, hogy felhagyott a szőrtelenítéssel

Katy Perry azok közé a sztárok közé tartozik, akik büszkén felvállalják a szülés után megmaradt pluszkilókat és megmutatják ennek az időszaknak a kevésbé romantikus oldalát is. Láthattuk már az alakformáló fehérneműjét és a mellszívóját, most pedig megmutatta, hogy bizony amióta anyuka lett, nincs ideje arra, hogy a lábát is rendszeresen borotválja.

A témát egyébként az American Idol legutóbbi adásában hozta fel, ahol Cassandra Coleman csodás előadása után szólalt meg: „A hangod felér egy spirituális élménnyel. Túlvilágian angyali. Friss anyaként nem sok időm van, úgyhogy felhagytam a lábam borotválásával. De amikor énekeltél, 3,5 centimétert nőttek a szőrszálak a lábaimon, kirázott a hideg” – viccelt az énekesnő, majd Twitteren osztott meg egy vicces gifet ehhez kapcsolódóan.

Katy egyébként tavaly augusztusban adott életet kislányának, Daisy Dove Bloomnak, és nemrég felröppent a pletyka, miszerint Orlando Bloommal titokban összeházasodtak. Mindenesetre imádjuk az énekesnőt, amiért ennyire őszinte és felvállalja a tökéletlenséget.

A szőrtelenítés ma már megosztó téma, itt olvashatsz róla bővebben:

Még több

Beauty