Kiszivárgott egy bikinis kép Khloé Kardashianról: így néz ki valójában

Khloé Kardashianról engedély nélkül posztolt az asszisztense, és nem kis botrány lett belőle.

Kiszivárgott egy bikinis kép Khloé Kardashianról: így néz ki valójában

Khloé Kardashian PR-csapata nagy erőkkel dolgozik most azon, hogy eltüntesse azt a fotót a netről, ami engedély nélkül jelent meg róla. A 36 éves celeb Kaliforniában, a családi birtokon pózol bikiniben a medence partján, és egyáltalán nem úgy fest, mint azokon a fotókon, amit az Instáján láthatunk. Persze így sincs vele semmi gond, irigylésre méltó az alakja, viszont nem ezt szoktuk meg tőle. Ez a fotó nincs agyonszerkesztve, sőt még csak sminket sem visel a sztár, aki amúgy odavan a hangsúlyos szemekért és az erős alapozásért.

Bár nem tudni pontosan, hogy miért osztotta meg az asszisztens a képet, valószínűleg csak meg akarta mutatni, hogy a sok szerkesztett kép mögött valójában így néz ki Khloé. Sokkal kisebb a csípője és nem irreálisan sima a bőre sem. ITT tudod megnézni a valódi Khloét, itt pedig azt, amilyennek láttatja magát:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Khloé Kardashian (@khloekardashian) által megosztott bejegyzés

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Khloé Kardashian (@khloekardashian) által megosztott bejegyzés

Khloéről egyébként már évek óta pletykálják, hogy valószínűleg több szépészeti beavatkozáson is átesett, hogy ilyen legyen az arca. Sokak szerint az orrát is megműttette és az ajkait is feltöltette. Előbbit a mai napig tagadja a celeb, aki azt állítja, csak megtanult úgy sminkelni, hogy a képeken vékonyabbnak tűnjön az orra.

Pedig a netezők láthatóan odavannak a kiszivárgott képért is, imádják, hogy a sztár természetesen is szép, és senki sem érti, miért van szükség ennyi filterre: „Most ugye vicceltek? Egyetlen kép van a neten, amin természetesnek tűnik, néhány apró tökéletlenséggel és azt akarja, hogy eltüntessék?” – írta kommentben egy rajongó, egy másik pedig hozzátette: „És tényleg az a fotó, amiről mindenki beszél? Mert ezen a képen nagyon jól néz ki.” Mi pedig egyet tudunk érteni a hozzászólásokkal.

Sztárokról, akik plasztikáztattak, itt olvashatsz:

Még több

Beauty