Mihalik Enikő férje, Korányi Dávid először szólalt meg a kapcsolatukról

Mihalik Enikő már több vlogban mesélt a babavárásról és az esküvőről, férje, Korányi Dávid azonban most először szólalt meg.

Mihalik Enikő férje, Korányi Dávid először szólalt meg a kapcsolatukról

Korányi Dávid a Telexnek adott interjút, amiben természetesen szóba jött Mihalik Enikő és a babavárás, valamint a házasságkötés is. „Decemberben még mi sem tudtuk, hogy pár héttel később majd össze fogunk házasodni” – mesélte, és hozzátette, szerinte nincs semmi gond azzal, ha Enikő New Yorkban szeretné megszülni a gyermeküket. “Nem találom ellentmondásosnak, hogy a gyermekünknek lesz amerikai állampolgársága is. És nem ez az elsődleges oka annak, hogy Enikő ott szeretne szülni. Őt jóval régebb óta, és sok minden köti az Egyesült Államokhoz. Én is sok időt töltöttem ott, de Enikőnek New York sok szempontból az otthona, ezért természetes a ragaszkodása ehhez a második bázishoz” – mesélte Budapest városdiplomáciai főtanácsadója, aki az esküvőről annyit mondott, hogy elkerülhetetlen volt a nyilvánosság, de igyekeztek diszkrétek maradni.

Az interjúban szóba jött az a kérdés is, miszerint Enikő öregbíti-e Magyarország hírnevét, amire 7 évvel idősebb férje természetesen igennel válaszolt: „Enikő ugyan békéscsabai, de sok szál köti Budapesthez is, és kevés olyan magyar híresség van, akit világszerte, és a világ nagy divatközpontjaiban is ismernek, számon tartanak.” Hozzátette, nincs összefüggés aközött, hogy Budapest diplomáciájával foglalkozva épp egy szupermodell lett a felesége: „A magánéletemet mindig is külön kezeltem a szakmai életemtől, és ez a párom esetében is így van, noha az ő szakmájában nehezebb a kettőt szétválasztani. Én azelőtt is diplomáciával foglalkoztam, hogy találkoztunk, de ha ez a hirtelen jött érdeklődés az ő jóvoltából segíti azokat az ügyeket, amelyeken dolgozunk, akkor az jó.”

Babavárás témában még többet itt olvashatsz:

Még több

Beauty