Demi Lovato sírva mesélt legutóbbi szakításáról

Eddig nem derültek ki részletek Demi Lovato és Max Ehrich szakításával kapcsolatban, az énekesnő viszont most őszintén beszélt róla.

Demi Lovato sírva mesélt legutóbbi szakításáról

Demi Lovato borzasztóan bátor lépésre szánta el magát, amikor igent mondott az életéről szóló dokumentumsorozatra. Ebből már kiderült, hogy súlyos agykárosodást szenvedett a 2018-as drogtúladagolása közben, amibe csaknem belehalt. Az is kiderült, hogy többször lett erőszak áldozata. A sorozat legutolsó részében pedig a magánélete, pontosabban a Max Ehrich-kel való kapcsolata került előtérbe.

Tavaly úgy tűnt, hogy a 28 éves énekesnő végre megtalálta a boldogságot, amikor sorra töltötte fel a szelfiket a szerelemével. Néhány hónap múlva pedig már az eljegyzésről posztolt, amikor azt írta, nem is lehetne boldogabb, hiszen végre megtalálta azt a férfit, akire mindig is vágyott. Aztán a sztori egyre zavarosabb lett, kiderült, hogy a srácnak fontosabb volt a hírnév, mint az énekesnő, és Demi teljesen összetört.

A filmben a sztár először büszkén mutatja meg a hatalmas eljegyzési gyűrűt, majd hirtelen könnyek között tör ki. „Szóval az életem most a feje tetejére állt. Nem vagyok többé eljegyezve. Nagyon szomorú vagyok, hogy a dolgok úgy végződtek, ahogy. A jó hír, hogy nem nyúltam drogokhoz. Csak itt ülök. És ez az szörnyű” – kezdte, majd később így folytatta: „Azt hittem, hogy nem hiányzik, de csak az embert hiányolom, akivel karanténozhattam. És fogalmam sincs, hogy adhatom oda a szívem ezután bárkinek is.”

Demi hozzátette, hogy rájött, egyáltalán nem ismerte a srácot, akinek igent mondott. Öt hónap randizás után kérte meg a kezét Max, akiről kiderült, hogy egyáltalán nem az, akire gondolt. Félreismerték egymást, és Demi már abban sem biztos, hogy egy férfinak valaha ki tudná mondani az igent, miután túl queernek érzi magát ehhez.

Demi Lovatóról itt olvashatsz még többet:

Még több

Beauty