Itt vannak a részletek Meghan Markle és Harry herceg első Netflix sorozatáról

Dokumentumsorozatot készít Meghan Markle és Harry herceg a Netflixszel karöltve, sajnos a premier dátumát még nem jelentették be.

Itt vannak a részletek Meghan Markle és Harry herceg első Netflix sorozatáról

Harry herceg gőzerővel dolgozik a színfalak mögött: legutóbb kiderült, hogy a Szilícium-völgyben fog egy startupot vezetni, most pedig épp a Netflix sorozaton munkálkodik a feleségével, Meghan Markle-el együtt. Tavaly szeptemberben derült ki, hogy a pár szerződést írt alá a Netflixszel, a munkát pedig azonnal meg is kezdték. Az Archewell Productions első sorozata a Heart Of Invictus lesz, ami a Harry herceg által 2014-ben alapított Invictus Games emberi történeteit mutatja majd be.

A többrészes dokumentumsorozat a csapatok felkészülését fogja filmre vinni a világ minden tájáról. Eredetileg 2020-ban szerették volna a következő tornát megtartani, végül a COVID-19 miatt 2022-re halasztották el. Így persze a forgatások is elhúzódnak majd.

Az Invictus Games Alapítvány az Archewell Produktions-el együtt dolgozva készíti el a sorozatot, az Oscar-díjas rendező, Orlando von Einsiedel és producer Joanna Natasegara segítségével. Harry pedig nem is lehetne izgatottabb a dologgal kapcsolatban.

„A legelső játékok, vagyis 2014 óta tudjuk, hogy minden versenyző a maga kivételes módján járul hozzá a rugalmasság, elszántság összképéhez. Ez a sorozat a világ közösségei számára enged majd betekintést a versenyzők felemelő történeteihez, a Hollandiába vezető úton keresztül… nem lehetnék ennél izgatottabb és büszkébb sem az Invictus közösségre, akik folyamatosan inspirálják a globális gyógyulást és bemutatják az emberben rejlő lehetőségeket” – mondta a herceg.

Még több hír a párról itt:

Még több

Beauty