Selena Gomez rajongói nekimentek Kendall Jennernek

Selena Gomez és Kendall Jenner amúgy sincsenek jóban, most még a rajongók is egymásnak feszültek.

Selena Gomez rajongói nekimentek Kendall Jennernek

Kendall Jenner húsvéti fotóiról beszélnek napok óta a rajongók, de nem azért, amiért gondolod. Persze a modell nagyon csini a képeken, de sikerült egy olyan tweetelnie ezzel kapcsolatban, ami mellett Selena Gomez rajongói nem tudtak szó nélkül elmenni. De hogy jön ide az énekesnő? Úgy, hogy Kendall ugyanazt a virágos ruhát viselte a képeken, amit Selena a „De Una Vez” című videóklipjében.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kendall (@kendalljenner) által megosztott bejegyzés

Egy Kendall-rajongó Twitteren osztotta meg a modell ruhás fotóit, és ezt írta hozzá: „Kendall Jenner jobban viseli ezt a ruhát, mint bárki más.” Erre pedig a sztár is válaszolt, azt írta, hogy muszáj volt lenyúlnia a forgatásról. Ebből pedig óriási balhé lett, Selena rajongói ugyanis meg vannak róla győződve, hogy a modell ezzel meg akarta szégyeníteni az énekesnőt és elismerte, hogy neki sokkal jobban áll a ruha. Nem sokkal később aztán le is törölte a kommentet, ami miatt a Selena fanok most azt hiszik, hogy tényleg ez volt a szándéka.

A két sztárcsaj egyébként sincs túl jó viszonyban egymással. Régebben még barátkoztak, ám 2014-ben Kendall és Kylie Jenner állítólag flörtölt Justin Bieberrel, aki akkoriban Selenával járt, aki ezért nemcsak minden kapcsolatot megszakított velük, de még ki is követte a őket Instán. A sztori akkor vált még bonyolultabbá, amikor Kendall barátnője, Hailey kezdett Justinnal járni 2018-ban.

A sztárok gyakran összebalhéznak, még több cifra sztoriért kattints:

Még több

Beauty