Drámai vallomást tett Weisz Fanni

Weisz Fanni kapcsolata az édesanyjával nem volt felhőtlen, ám most úgy tűnik, minden megoldódott.

Drámai vallomást tett Weisz Fanni

Weisz Fanni és édesanyja, Lénárt Ágnes hosszú idő után újra egymásra talált. Az anya-lánya páros azután békült ki, hogy kiderült, Fanni elválik férjétől, Hajmásy Pétertől. Most a Mokkában szerepeltek vendégként, ahol elárulták, hogy 5 év után idén újra együtt ünnepelték a húsvétot. A műsorvezető, Mádai Vivi meg is jegyezte, mennyire jó őket újra így látni, korábban ugyanis egyáltalán nem volt felhőtlen közöttük a viszony.

„Megmondom őszintén, hogy nem volt egyszerű az életem eddig, de most újra minden rendbe jött, és ez nekem most akkora boldogság, hogy együtt vagyunk a családdal. Úgyhogy szeretném, ha ez mindig így lenne, és mindent bepótolnánk természetesen” – mesélte a modell, majd mesélt arról is, hogy édesanyja milyen fogásokkal várta húsvétkor.

Fanni nemcsak azt vallotta be, hogy nem volt neki könnyű az elmúlt időszak, úgy érezte, hogy nem is él igazából: „Most anyuval ugyanolyan a kapcsolatunk, mint régebben volt. De 5 év rengeteg idő… Most arra gondolok, hogy ez csak egy rossz álom volt. Most újra élek, vannak újra terveink” – tette hozzá Fanni, aki nagyon boldog, hogy édesanyjával sikerült kibékülniük.

A legfrissebb magyar sztárhíreket itt találod:

Még több

Beauty