Ez a 3 csillagjegy a legszégyenlősebb

Biztosan nem közülük kerülnek ki a sztárok és a legnagyobb partiarcok sem, hiszen nagyon visszafogottak és szégyenlősek. Tudd meg, te közük vagy-e.

Ez a 3 csillagjegy a legszégyenlősebb

Bika

A Bikákhoz nagyon nehéz közel kerülni, sokáig tartják a távolságot. Velük született tulajdonságuk, hogy minden helyzetben igyekeznek megőrizni a békét. Épp ezért gyakran ők azok, akik inkább csendben maradnak egy társaságban, visszahúzódóak, még véletlenül sem akarják borzolni a kedélyeket. Szeretik a csendet, a nyugalmat, így érzik igazán elemükben magukat. A túl nagy nyüzsiért nincsenek oda, egy-egy baráti összejövetel után szeretnek egyedül lenni, hogy újra feltöltődjenek. Mivel nagyon szégyenlősek, nem kedvelik a spontán helyzeteket, inkább azokat preferálják, amikre előre fel lehet készülni előre.

Rák

A Rák jegyűek leginkább biztonságra vágynak, és ez gyakran arra készteti őket, hogy visszafogott életet éljenek, ebből adódig a szégyenlősségük is. Eleve imádnak otthon lenni, és ösztönösen azon vannak, hogy biztonságos helyet teremtsenek maguknak és a szeretteiknek. Pont ezért hagyják ki a zsúfolt partikat is, és inkább néhány fős összejöveteleket szerveznek. Így érzik jól magukat, a túl sok ember feszélyezi őket. Nem szeretik az új helyzeteket sem, túlságosan ragaszkodnak a megszokotthoz.

Skorpió

A Skorpiók bár célorientáltak, ugyanakkor abban is profik, hogy megtartsák a terveiket maguknak. Olyanokkal mernek nyíltan beszélni, akik közel állnak hozzájuk, másokban egyáltalán nem bíznak meg és túl szégyenlősek is. Nem mernek önfeledten kikapcsolódni sem, folyton a munkájukra koncentrálnak, ami esetükben sosem ér véget. Túlságosan gyakorlatiasak, távol áll tőlük a lazaság.

Ismerd meg még jobban az egyes csillagjegyeket itt:

Még több

Beauty