Már meg is van Ariana Grande esküvőjének időpontja

Dalton Gomez néhány hónapja kérte meg Ariana Grande kezét, és már nagy erőkkel szervezik az esküvőt.

Már meg is van Ariana Grande esküvőjének időpontja

Ariana Grande és vőlegénye, Dalton Gomez 2020 decemberében jelentették be az eljegyzésüket, azóta pedig a rajongók tűkön ülnek, hogy megtudjanak minden részletet az esküvőről. A Us Weekly forrása szerint a nagy nap dátuma közelebb van, mint hinnéd, a szerelmesek néhány hónap múlva kimondhatják a boldogító igent.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ariana Grande (@arianagrande) által megosztott bejegyzés

„Ariana és Dalton esküvője a nyár elején zajlik majd. Különböző városok esküvői helyszíneit keresték már fel eddig, de valószínű, hogy Kaliforniában maradnak” – mesélte a bennfentes, aki szerint egy nagyon kicsi és intim összejövetelre kell számítani. A sztár elvileg tervezi a nagyobb bulit is, amint a pandémia lecseng.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ariana Grande (@arianagrande) által megosztott bejegyzés

Maga Ariana eddig egy szót sem ejtett az esküvőről, ami egyáltalán nem meglepő. A pár 2020 januárjában kezdett randizni és a legeleje óta próbálják óvni magánéletüket. Az énekesnő azért néha megoszt pár cuki közös képet Instán, de nagyjából ennyiben kimerül a rajongók informálása. Egyébként a srác ingatlanügynökként dolgozik, és amikor Ari meglátta őt, miközben a legújabb luxusotthonát kereste, leszervezett vele egy meetinget kettesben. Így ismerkedtek meg, és a pletykák szerint szerelem volt első látásra.

Esküvőtémában itt találsz még cikkeket:

Még több

Beauty