Vilmos herceg megszakította a kapcsolatot a barátjával, aki Harry oldalára állt

A Vilmos-Harry dráma miatt a herceg pontot tett egy 20 éve tartó barátság végére.

Vilmos herceg megszakította a kapcsolatot a barátjával, aki Harry oldalára állt

Vilmos herceg 20 éve tartó barátságát zárta le Tom Bradbyvel csak azért, mert a riporter közel került Harry herceghez és az Oprah-interjú után az ő pártját fogta. A férfi még 2019-ben ismerkedett meg Sussexékkel, amikor azok Afrikában turnéztak, ahol meséltek neki arról, hogy Meghan mennyire boldogtalan jelenlegi életében és Harry összeveszett a bátyjával.

A tévés riporter volt az, akinek Katalin és Vilmos az első interjúját adta az esküvő után, Katalin még a férfi feleségével, Claudiával is együtt dolgozott egy rövid projekten. A Daily Mailnek a palota egyik forrása árulta most el, hogy a trónörökös dühös a barátjára, akivel megszakította a kapcsolatot.

„Vilmos már nem bízik Tomban. Tom megpróbált Vilmossal és Harryvel is barátkozni, de nem tűnik őszintének. A testvéreknek nincs szüksége egy emberre maguk közé – anélkül, hogy tudnák, hogy bízhatnak benne – hiszen bármikor beszélhetnek közvetlenül egymással.”

„Vilmos nagyon érzékeny lélek és úgy gondolja, hogy a bajban ismerheti meg az igazi barátokat. Bradby azonban nem tartozik közéjük” – mesélte a forrás, aki hozzátette, hogy az egész palota haragszik a férfire.

Még több hír a királyi családról itt:

Még több

Beauty