3 csillagjegy, aki csodálatos hétre számíthat

Szuper dolgokban lesz részed ezen a héten, ha a következő csillagjegyek közé tartozol, és hidd el, még a morcos időjárás sem rondíthat be.

3 csillagjegy, aki csodálatos hétre számíthat

Tavasz ide vagy oda, most valahogy nem megy a megújulás, pláne nem a legvadabb frontok és a pandémia kellős közepén. Szerintünk pedig engedd el, hogy egyszerre akarod, hogy minden jobb legyen, ráadásul azonnal, és apró lépésenként élvezd ki a szép dolgokat. Ezeknek a csillagjegyeknek bőven kijut majd a csodás pillanatokból a héten.

Mérleg

Az utóbbi hetekben mintha kicsit mindenre ráfeszültél volna, nem? Ne érts félre, imádunk, amiért kötelességtudó vagy, és ennyire fontos számodra, hogy mindenki más boldog legyen a környezetedben, de valljuk be, hajlamos vagy túlzásokba esni. Most viszont a környezeted lesz az, aki megpróbál mindent elkövetni, hogy levegye a válladról a terheket. A főnököd, a kollégáid, a barátaid és a családod mind apró gesztusokat tesznek feléd, így végre lesz egy kis énidőd magadra. Használd ki okosan, és csinálj olyan dolgokat, amik végre feltöltenek.

Nyilas

Számodra elég egy apró örömszikra, és hatalmas életörömöt csiholsz belőle – ez viszont igazi művészet egy ennyire stresszes időszakban. Hála viszont egy édes srácnak, aki beköszön nálad a hét elején, lendületet kapsz az életed minden területén. A munkában energikus leszel (és persze alig várod, hogy kipörgesd), a délutánjaid/estéid pedig arról szólnak majd, hogy elmerüljetek egymás társaságában. Filterre és sminkre sem lesz szükséged, csak úgy ragyogsz majd kívülről – és ami ennél is fontosabb, belülről is.

Bika

Egy lépés előre, három lépés vissza – ha az életedről könyvet írnának, az elmúlt hónapok alapján tökéletesen passzolna hozzá ez a cím. Átérezzük, de ideje elengedni a dolgot. A csillagok gondoskodnak róla, hogy lendületbe hozzák az életed minden területét, legyen szó pénzről, magánéletről. Ráadásul egyértelmű jeleket kapsz majd, hogy a környezeted is mindent elkövet, hogy neked jó legyen. Az univerzum és a csillagok melletted állnak, neked már csak elő kell rántanod a legvadabb elképzeléseidet, hogy végre valóra váltsd őket.

Olvasd el legfrissebb horoszkópos cikkeinket is:

VIVACE – a kollagénbooster arckezelés (x)

Orvos-esztétikai arckezelések tekintetében a legfontosabb kérdés a hatásosság és az eredmény tartóssága. Egy esztétikai klinikán végzett arckezelés a modern technológiát és a hosszútávú célokat hatékonyan egyesíti, az eredmény sokkal több és látványosabb, mint egy kozmetikai kezelés esetében.

Még több

Beauty