Harry herceg és Vilmos herceg ezzel a gesztussal végleg a békülést választotta

Félretették a csatabárdot nagyapjuk, Fülöp herceg temetésén, és a jelek szerint Vilmos herceg és Harry herceg úgy döntöttek, tiszta vizet öntenek a pohárba.

Harry herceg és Vilmos herceg ezzel a gesztussal végleg a békülést választotta

Bár a kápolnába menet Harry herceg és testvére, Vilmos herceg egy utolsó pillanatos döntés után nem egymás mellett sétáltak a menetben, Fülöp herceg szombati temetéséről már közösen távoztak, méghozzá hármasban, Katalin hercegnével együtt.

Victoria Arbiter királyi kommentátor tweetjéből kiderül, hogy a temetés után több autó is csak arra várt, hogy a résztvevőket visszaszállítsa a palotába, ők viszont inkább egy közös séta mellett döntöttek.

„Gyakran mondják, hogy a temetések a megbékélések pillanatai, és ez olyan látvány, amit őszintén szólva már nagyon sokan akartak látni. Nem utolsó sorban maguk a család tagjai” – mondta az ITV újságírója, Tom Bradby, aki mindkét testvérrel jó kapcsolatot ápol.

Miután Angliába érkezett, Harry herceg egyik első dolga egyébként az volt, hogy felhívja telefonon Vilmost, akivel megállapodtak, a temetés idejére elássák a köztük lévő konfliktust, hogy minden erejükkel a királynőt és a gyászoló családtagokat támogassák. És most elég komoly rá az esély, hogy hirtelen jött találkozásuk esélyt ad arra, végérvényesen rendezzék nézeteltéréseiket, és végre kibéküljenek.

Forrás: Cosmopolitan.com

Harry herceg elmúlt napjai elég feszülten teltek:

Még több

Beauty