Lizzo bevallotta, hogyan égette be magát részegen

Ha könnyesre nevetnéd magad így hétfő reggel, nézd meg Lizzo új TikTok videóját arról, hogyan írt rá Chris Evansre néhány pohárka után.

Lizzo bevallotta, hogyan égette be magát részegen

Van az úgy, hogy az ember betintázik hétvégén, és ráír az exére, vagy az univerzum legtávolabbi csillagára – mondjuk Chris Evansra, az igazi és utánozhatatlan Amerika Kapitányra. Pont ez történt Lizzo esetében is, aki egy vicces TikTok videóban számolt be az esetről. Ami soha, de soha nem került volna nyilvánosságra, tekintve, hogy Chris Evans nem az a srác, aki beéget egy nőt az Instagramon, sokkal jobban leköti a figyelmét, hogy a kutyájáról vagy a szerszámjáról posztoljon.

Na de visszatérve a lényegre: Lizzo pont akkora Chris Evans-rajongó, mint te vagy mi – 2019-ben például „Vegyél feleségül” szöveggel osztott meg a színésztől egy videót a Twitteren. Ennek ellenére nem követik egymást az Instán, Lizzo viszont mindent megtett, hogy délután ötkor ráírjon kedvencére a közösségi oldalon. A vallomásban valójában semmi kínos nem volt, tekintve, hogy csak három emojira futotta, az énekesnő viszont úgy döntött, oktatójelleggel TikTok videót készít, hogyan NE égesd be magad életed plátói szerelme előtt címszóval. „Az ok, ami miatt olyan szomorú vagyok, hogy tudom, soha nem leszek a felesége, és hogy őszinte legyek, ez nagyon fáj” – tátogta Lizzo Tatayanna Mitchell eredeti hangja alatt.

@lizzo##duet with @lizzo BITCH♬ original sound – HI I’M TATI 💕

Mert kedvenc sztárjaid sosem kérnek elnézést a létezésükért:

VIVACE – a kollagénbooster arckezelés (x)

Orvos-esztétikai arckezelések tekintetében a legfontosabb kérdés a hatásosság és az eredmény tartóssága. Egy esztétikai klinikán végzett arckezelés a modern technológiát és a hosszútávú célokat hatékonyan egyesíti, az eredmény sokkal több és látványosabb, mint egy kozmetikai kezelés esetében.

Még több

Beauty