Sosem találod, kivel akarják pótolni Samanthát a Szex és New York folytatásában

Elég meglepő ötlet, hogy egy férfival töltsék be a Samantha Jones után maradt űrt, de pont ez lehet a Szex és New York folytatásának nagy dobása.

Sosem találod, kivel akarják pótolni Samanthát a Szex és New York folytatásában

Két nagy név döntött úgy, hogy kihagyja a Szex és New York nem is olyan alternatív folytatását, az And Just Like Thatet. Most már biztosan nem tér vissza a Mr. Biget alakító Chris Noth, és sajnos passzolta a lehetőséget Samantha Jones, vagyis Kim Cattrall is. És bár pont múlt héten jelentette be a Carrie asztalos szerelmét alakító John Corbett, hogy ő bizony benne lesz a produkcióban, az HBO és a producerként is aktívan dolgozó Sarah Jessica Parker szeretné további nagy nevekkel erősíteni a csapatot.

Kapaszkodj, de a The Mirror információi szerint jelenleg elég nagy rá az esély, hogy Hugh Grant lesz ez a valaki, aki a három játékban maradt karakter, Carrie, Charlotte és Miranda életének meghatározó szereplője lehet a továbbiakban. Állítólag a csatorna anyagilag is felkészült a „befektetésre”, Hugh Grant pedig imádta korábban a sorozatot, szóval ki tudja, simán összejöhet a dolog.

Tudj meg mindent a Szex és New York készülő folytatásáról:

VIVACE – a kollagénbooster arckezelés (x)

Orvos-esztétikai arckezelések tekintetében a legfontosabb kérdés a hatásosság és az eredmény tartóssága. Egy esztétikai klinikán végzett arckezelés a modern technológiát és a hosszútávú célokat hatékonyan egyesíti, az eredmény sokkal több és látványosabb, mint egy kozmetikai kezelés esetében.

Még több

Beauty