Tolvai Reni szerződést szegett, nem maradt következmény nélkül

Ha egy olyan nagyszabású műsorban, mint amilyen a Megasztár is volt, szerződésben vállalsz valamit, akkor az úgy is lesz – és erre Tolvai Reni sztorija a legjobb példa.

Tolvai Reni szerződést szegett, nem maradt következmény nélkül

Emlékszel még, amikor a Megasztár 5. évadában megismerhetted Tolvai Renit? Az elképesztően tehetséges lány természetes hajszínével jutott a tehetségkutatóba, ahol döntősként – minden további versenyzőhöz hasonlóan – komoly átalakítás várt rá. Tolvai Reni rövidebb, szőke frizurát kapott, amihez akkor köszönte, nem volt kifejezetten sok kedve, de a szerződés ugye szerződés:

„Amikor bekerültem a Megasztárba, azt mondták, hogy olyan szép vagyok, de még szebb lennék platinaszőke, rövid hajjal. Én jeleztem, hogy ezt nem szeretném, de közölték, hogy én ezt nem mondhatom meg, mivel aláírtam a szerződést és annak értelmében nem csak engem, de az összes versenyzőt átváltoztatják…Fogtam magam és elmentem sunyiban fodrászhoz. Visszafestettem a hajam vörösre, amiből óriási botrány lett. Két napig lehettem vörös, majd vissza kellett szőkíttetnem a hajam” – idézte fel Reni a Ripostnak a szerződésszegésből fakadó kínos perceket.

Kerülj képbe a legfrissebb történésekkel:

Még több

Beauty