Paco Rabanne hű önmagához. Most is sikerült meghökkentőt alkotnia. (X)

“A kreativitás nem a csábításról, hanem a meglepetésről szól.” – nyilatkozta Paco Rabanne még 1995-ben és ez most sincs másképp.

Paco Rabanne hű önmagához. Most is sikerült meghökkentőt alkotnia. (X)

Legújabb PHANTOM névre hallgató extravagáns illat alkotásával a márka továbbra is feszegeti a határokat és egy olyan víziót rajzol fel, amely tökéletesen reprezentálja a fiatalabb generációk mostani törekvését egy világ felé, ahol mindenki szabadon igaz önmaga lehet. Arra szólít fel, hogy lépj ki a megszokott komfortzónából és ünnepeld az életet. Egy utópia, ahol a másság egyenlő a szépséggel.

Az új férfi illat egy ultra menő intergalaktikus partiba invitál, ahová mindenki meghívót kapott. Itt az lehetsz, aki csak lenni akarsz. Mindegy mi a neved, és mindegy melyik bolygóról érkeztél.

A futurisztikus aromás illat – mely a citrom energikus zöld villanását ellenállhatatlan, krémes levendulával keveri – az első illat, melyet mesterséges intelligencia segítségével álmodott meg 4 neves parfümőr, akik célja egy olyan parfüm megalkotása volt, amely amellett, hogy boldogságot sugároz növeli a magabiztosságot, a szexepilt és az energiát. Kellhet ettől több?

A valaha volt legformabontóbb design – egy rendkívül jó fej robot –, és az első digitálisan összekapcsolható parfüm találkozása. Érintsd a telefonod az üveg tetejéhez, és ismerkedj meg legújabb kísérőddel! Azért ez elég menő szerintünk!

És hogy hogyan működik pontosan? Egy érintésnélküli kommunikációs NFC chip van a 100 ml-es és 150ml-es üvegek kupakjában elhelyezve. Csak érintsd a PHANTOM fejéhez az okostelefonod. Ennyi az egész! Már rá is kapcsolódtál a PHANTOM univerzumra, ahol a Paco Rabanne gyártott számodra számos exkluzív tartalmat: interaktív filtereket, személyreszabott dallistákat, interaktív játékokat és még sok mást, amivel a PHANTOM egész évre nyújt szórakoztatást. Itt az ideje, hogy csatlakozz az intergalaktikus bulihoz!

Ha reggelente ez az illat köszön szembe a fürdőszoba polcról, garantált a jó kedv.

További részletek az újdonságról: https://www.douglas.hu/p/paco-rabanne-phantom-ferfiaknak-243458/

Még több

Beauty