Erzsébet királynő szerint ez a családtag a monarchia jövője

Erzsébet királynőről az a hír járja, hogy az egyik családtagjában a végletekig megbízik, szerinte nála jó kezekben lesz a nemzet jövője.

Erzsébet királynő szerint ez a családtag a monarchia jövője

Erzsébet királynő és Katalin hercegné viszonya nem indult túl rózsásan, őfelsége szemét ugyanis eleinte borzasztóan zavarta, hogy Katalin nem találja a helyét a világban. Az elmúlt 10 évben azonban nagyot fordult a kocka, a legújabb pletykák szerint Erzsébet borzasztóan bízik Katalin képességeiben és szerinte a monarchia jövőjében óriási szerep jut majd neki. Ezt a Majesty Magazine vezetőszerkesztője, Joe Little nyilatkozta, szerinte őfelsége készpénznek veszi, hogy Katalin nagy segítség lesz az irányításban. 

A királynő nagyon bízik Katalinban, különösen most, minden dráma közepette, ami az elmúlt évben körülvette a királyi családot – utalt ezzel a Megxitre és az azt követő eseményekre. A férfi szerint a királynő óriási bizalomról adott bizonyságot, amikor odaajándékozta Katalinnak a királyi családi rend díszét, ezt ugyanis csak azoknak a női családtagoknak szokták adományozni, akiket tényleg nagyszerűnek tartanak, és akik támaszai Erzsébet királynőnek. 

Little még azt is elárulta, hogy szerinte az, hogy Katalin végig csapatjátékos volt tette őt azzá, akivé vált, azaz a királynő legbelsőbb bizalmi körének tagjává. 

via UsWeekly

Mintha ma túlcsordulnának az érzelmek:

Még több

Beauty