Orlando Bloom hősként sietett Katy Perry segítségére

Katy-nek akadt egy kis problémája a ruhájával, de akárcsak a szőke herceg, Orlando azonnal a megmentésére sietett.

Orlando Bloom hősként sietett Katy Perry segítségére

Nagyon édes jelentnek lehetettek szemtanúi a Variety magazin Power of Women gálájának vendégei a múlt héten. Az történt ugyanis, hogy Katy Perry habcsók ruhája annyira szoros volt, hogy az énekesnő nem tudott benne énekelni, ezért megkérte Orlando Bloomot, hogy segítsen a ruhát kiengedni. A színész azonnal felpattant a színpadra és engedett a szűk ruhán, majd egy puszit is nyomott az énekesnő vállára, amit a közönség nagy nevetésekkel és huhogással jutalmazott. 

Miután Orlando visszasietett a helyére, Katy megköszönte a közreműködését, és egyszerűen a hősének nevezte a vőlegényét. 

Az eseményen egyébként az énekesnő egy díjat is átvehetett, amit elsősorban szintén a színésznek köszönt meg. Ígérem, hogy minden tőlem telhetőt megteszek, hogy példakép legyek, hogy soha ne szabjak határt az álmaidnak, hogy szeretettel vezéreljelek, és hogy mindig a világítótornyod legyek a sötétségben… Ne felejtsük el, hogy minden nagyszerű nő mögött egy nagyszerű férfi áll, a szeretett partner. És biztos vagyok benne, tetszik vagy sem, Orlando egy olyan férfi, aki barátja és szövetségese a nőknek szerte a világon. Köszönöm, hogy kezelni tudod életem őrültségeit. 

Kötelező hírupdate következik:

Még több

Beauty