Sorsfordító októberre készülhet ez a 3 csillagjegy

Ha az alábbi jegyek egyikében születtél, már a hónap első hetében érezheted, hogy valami nagyon nagy dolog van kialakulóban.

Sorsfordító októberre készülhet ez a 3 csillagjegy

Az október (az előrejelzések szerint) nemcsak hideget, hanem olyan lehetőségeket és újdonságokat hoz magával, amik alapjaiban változtathatják meg az életedet, ha a következő csillagjegyek egyikében születtél. 

Rák 

A családodban olyan esemény történik, amire eddig még nem volt példa, ez pedig elgondolkodtat azon, hogy merre halad az életed. Nyugi, nem tragédiáról van szó, csak egy olyan váratlan szituációról, ami a saját valóságodat is megkérdőjelezi. Tekints rá úgy, mint egy figyelmeztetésre: ideje végre, hogy úgy élj, ahogy neked jólesik. 

Nyilas 

Borzasztóan zavar, hogy a környezetedben mindenki a jövőjét tervezgeti, de te nem tudsz egyről a kettőre jutni a barátoddal, ezért elszánod magad a nagy beszélgetésre. Bár mindkettőtöket érnek majd sérelmek, végre meg tudjátok határozni, milyen jövőt képzeltek el, és hogyan szeretnétek odáig jutni – ezekre a válaszokra vártál régóta. 

Halak 

Nagy lelki átalakításba fogsz, ami tulajdonképpen az életmódváltás egyik formája. Mivel régóta próbálod az egyensúlyt megteremteni az életedben (eddig sikertelenül), újult erővel vágsz bele a dologba, ami nemcsak megbékélést, hanem egy csomó választ is hoz az életedbe, innentől már csak egy lépés az, hogy megtaláld az utadat, de nyugi, ez is menni fog.

A horoszkópod mindenre válaszol:

Még több

Beauty