Szomorú dolog áll Billie Eilish stílusváltásának hátterében

Ha megtudod, miért döntött úgy Billie Eilish, hogy teljesen lecseréli az eddigi stílusát és szőkére festi a haját, a te szíved is egy kicsit össze fog törni.

Szomorú dolog áll Billie Eilish stílusváltásának hátterében

A fantasztikus hangja, menő ruhái és megszámlálhatatlan mennyiségű díja mellett Billie Eilish a feltűnő frizurájáról is ismert. Berobbanása után szinte mindenki úgy ismerte, mint a lányt, akinek neonzöldre van festve a hajtöve. Konkrétan ez vált az egyik ismertető jegyévé, úgyhogy Billie mindenkit meglepett, amikor néhány hónappal ezelőtt platinaszőkére festette a haját, majd frufrut és bobfrizurát vágatott.

Ugyan az énekesnő korábban még azt mondta, hogy az egész stílusváltás csak azért történt, mert megtetszett neki a szín és egy kis felfrissülésre vágyott, de most kiderült, hogy sokkal mélyebb és szomorúbb dolog áll a háttérben. „Nem tudtam sehová sem menni, mert a hajamról azonnal mindenki felismert. Anonimitásra vágytam” – kezdte el mesélni az Elle magazinnak.

A szőke haj pedig meghozta Billie-nek azt a szabadságot, amire vágyott: „Elmentem egy barátommal a parkba, de a paparazzi meg a zaklatók miatt nem mertem levenni a kapucnimat. De a barátom megnyugtatott, hogy semmi sem fog történni. És mikor levettem a kapucnim, úgy éreztem, mintha újjászülettem volna.”

Igen, Billie konkrétan a hajszíne miatt rettegett attól, hogy nem lehet biztonságban. Eléggé szörnyű.

Forrás: Cosmopolitan UK

Nem hagyunk unatkozni:

Még több

Beauty