Csillagjegyek, akiknek ez lesz a hónap legizgalmasabb hete

Szurkolunk neked, hogy az alábbi csillagjegyek egyike legyél, mert az univerzum igazi különlegességeket tartogat neked a hétre. Olyannyira, hogy ezek lesznek októberben a legizgalmasabb napjaid!

Csillagjegyek, akiknek ez lesz a hónap legizgalmasabb hete

Ez az a hét, ami a legmozgalmasabb lesz egész októberben – legalábbis az alábbi három csillagjegy számára. Oké, elhisszük, hogy furcsállod, hogy rögtön az első teljes hét lesz egyből a legizgalmasabb is, de hidd el, olyan sok hatás fog érni a következő napokban, hogy azokat még november elején is emlegetni fogod…Szóval az unalom abszolút kizárt!

Ikrek

Talán eddig úgy voltál vele, hogy a siker és biztonság oltárán érdemes beáldozni a vidámságot és a boldogságot, csakhogy az univerzum ezzel egyáltalán nem ért egyet. Így most arra fog biztatni téged, hogy engedd szabadjára a játékos energiáidat és mondj igent azokra a dolgokra, amik örömet okoznak. Lazulj el, kapcsold be a spontaneitásodat és szórakozd végig a hetet.

Mérleg

Eljött az ideje, hogy megadd magadnak az engedélyt, hogy elengedd a múlt problémáit, vegyél egy nagy levegőt, és végre az igazi önmagadként várd a jövődet. Nem, nem kell azzal foglalkoznod, hogy erről mások mit gondolnak (pláne ne csinálj semmi olyan legalább most, amivel magad helyett a mások örömét szolgálod), mert nem másokért vagy. Magadért. Úgyhogy szeresd magad rendesen!

Vízöntő

Könnyen belekerülhetsz a mókuskerékbe, főleg, ha ugyanazt a rutint tolod újra és újra. Ha úgy érzed beragadtál egy kicsit, akkor a héten megkapod a lehetőséget, hogy leverd a láncaid és szabadon szárnyalj egy kicsit. Felkészültél, hogy új élményeket szerezz, megszegj pár szabályt és mindennek csak a képzeleted szabjon határt? Annyi mindent nem fedeztél még fel a világból, kezdd el bepótolni!

Milyen lesz az októbered?

Még több

Beauty