Shane Tusup már a családalapítást tervezi

Shane Tusup már készen áll az apaságra, már csak az a kérdés, mi Szabó Zsófi véleménye a témáról.

Shane Tusup már a családalapítást tervezi

Shane Tusup és Szabó Zsófi kapcsolatáról már pletykálnak egy ideje, múlt hónap végén pedig le is buktak: az edző egy együtt töltött éjszaka után távozott Zsófi lakásából. A kettejük viszonya azonban komolyabb lehet, mint gondoltuk, mert Shane már a családalapításon töri a fejét.

Ezt üzeni legalábbis a legújabb Insta posztja, amiben ezt írta: „Egy barátom szerint ezen a képen olyan a mosolyom, mint egy kisgyereknek. Fura, hogy mennyire összhangban vannak a világ dolgai, mert éppen a mellettem játszó gyerkőcökön merengtem el egy kicsit és pont arra gondoltam, hogy mennyire csodálatos dolog lehet szülőnek lenni.”

Zsófi mellett egyébként hamarosan megtapasztalhatja, milyen apafigurának lenni, hiszen a műsorvezetőnek van egy kisfia, a négy éves Mendel, akit ha odáig jutnak Shane-nel biztosan bemutat majd neki. De Shane itt most nyilván arra gondolt, hogy édesapa szeretne már lenni, az viszont nem derült ki, mit szól a témához Zsófi. De a Bors úgy tudja, hogy a sztár barátai szerint, ha úgy érzi, megtalálta az igazit, Zsófi nem zárkózna el az újbóli gyerekvállalástól.

Magyar sztárhírekben otthon vagy?

Még több

Beauty