Nem győzünk olvadozni Tóth Vera szerelmes vallomásán

Tóth Vera a születésnapján köszöntötte fel a szerelmét, minek láttán átváltoztunk a szív szemű emojivá.

Nem győzünk olvadozni Tóth Vera szerelmes vallomásán

Tóth Vera évek óta boldog kapcsolatban él a szerelmével, Pauli Zoltánnal. Hihetetlenül szoros a viszonyuk, Vera például a pandémia alatt beállt Zoltán éttermébe dolgozni, amíg ő maga nem tudott koncertekre járni.

Az énekesnő gyakran beszél arról, milyen harmonikus a kapcsolatuk (erre egyébként nem egyszer irigységgel reagáltak netes trollok), és nem áll távol tőle, hogy szépeket mondjon a barátjáról, akiről tavaly például azt mondta, „a legjobb énemet hozza ki belőlem. Zoli mellett ízig-vérig nő vagyok.”

Ma pedig Zoli születésnapja van, ami egyértelműen az ilyen és ehhez hasonló cuki kijelentésekért kiált. És hát Vera nem okozott csalódást: egyszerűen, mégis igazán szívhez szólóan köszöntötte fel kedvesét, amin még helyettük is meghatódtunk. „Boldog születésnapot társam, barátom, szerelmem. A legjobb dolog vagy az életemben, de tudod úgy is… #hálaérted #neked #szeretlek” – írta Vera, mi pedig hivatalosan is elolvadtunk. A sztár szülinapi köszöntő posztját egyébként ide kattintva tudod megnézni.

Fusd át a nap híreit:

Még több

Beauty