Jake Gyllenhaal szerint Jennifer Anistonnal forgatni tortúra volt

A két színész a Jóravaló feleséget forgatta együtt még 2002-ben, de Jake most árulta el, hogy miért érezte tortúrának az egészet.

Jake Gyllenhaal szerint Jennifer Anistonnal forgatni tortúra volt

Borzasztóan érdekelne minket, hogy mit tud Jennifer Aniston, ugyanis minden régi szerelme meglepően kedvesen nyilatkozik róla, sőt, nemrég az is kiderült, hogy David Schwimmer a Jóbarátok forgatásán teljesen bele volt zúgva a kolléganőjébe. Nehogy azt hidd azonban, hogy ő az egyetlen, Jake Gyllenhaal bevallotta, hogy a színésznő volt az egyik nagy crush az életében. Jake a The Howard Stern Showban mesélte el, hogy rendkívül nehezére esett szerelmes jeleneteket forgatni Jennel a közös filmjükben, mert rajongott érte és teljesen beleesett. 

A szexjeleneteket konkrétan kínzásnak érezte, persze hozzátette, nem segített a helyzeten, hogy 30-50 ember figyelte őt a kamera túloldalán, ahogyan azt sem, hogy Jen javasolta, hogy tegyenek egy párnát a biztonság kedvéért kettejük közé, egyfajta megelőző jelleggel, ha érted mire célzunk. Azt is elárulta egyébként, hogy a pikáns jelenetek forgatását úgy kell elképzelni, mint egy tánc koreográfiát, az egész fura módon nagyon mechanikus.

Hírupdate jöhet?

Még több

Beauty