Meghan Markle saját szépségmárkát dob piacra?

Az egykori színésznőt egy olyan emberrel kapták lencsevégre, aki a szépségipar egyik nagyágyúja. Vajon mit forgat a fejében Meghan?

Meghan Markle saját szépségmárkát dob piacra?

Azok után, hogy könyvet írt, nem lennénk meglepve, ha igaznak bizonyulna, hogy Meghan Markle szépségipari babérokra tör, bár egyelőre senki nem erősítette meg, hogy Meghannak ilyen jellegű tervei lennének. Egy biztos, a Sun szerint Harryvel, és az édesanyjával, Doriával, többször megfordult a Guthy-Renker társalapítója, Bill Guthy otthonában és New Yorkba is a marketingguru magángépével látogattak el a múlt héten, vagyis úgy tűnik, elég szoros kapcsolatot ápolnak a férfival. 

A cég egyik fő profilja, hogy hírességek szépségmárkáját dobja piacra, többek között Cindy Crawford, Jennifer Lopez és Heidi Klum beauty cuccai is az ő segítségükkel lettek sikeresek. Ezért merült fel, hogy Meghan nagy erőkkel tervez valamit, bár egyesek tudni vélik, hogy a férfi birtoka lehetett az Oprah-interjú lehetséges helyszíne, ezért látták őket még tavasszal többször is a farm környékén feltűnni. Az egyik persze nem zárja ki a másikat sem…

Ez történt ma:

Még több

Beauty