Mark Ruffalo a zsebéből élőzőtt, Will Smith az egész sztorit lelőtte – Ők Hollywood két lábon járó spoilerveszélyei

Néhány sztár notóriusan rosszul tud titkot tartani, annál jobb képesek érvényesíteni azonban a „nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek”– elvét a producerek nagy bánatára. Összegyűjtöttük Hollywood legdurvább spoilerezéseit.

Mark Ruffalo a zsebéből élőzőtt, Will Smith az egész sztorit lelőtte – Ők Hollywood két lábon járó spoilerveszélyei

Ha spoilerezésről van szó, nyilván az ügyeletes nagyszájú, Tom Holland ugrik be először, aki hírhedten sok infót elárult már a Marvel közelgő produkcióiról. De tudtad, hogy nem ő az egyetlen, aki lelőtte a saját filmjének vagy sorozatának egy-egy kritikus részét? Jó néhány sztár van, akik nem bírták ki, hogy ne kotyogjanak ki néhány szupertitkos részletet – ezek voltak a legdurvábbak.

Madelaine Petsch

Riverdale sztárja látszólag elárulta, hogy a karaktere, Cheryl Blossom nagyon brutális halált hal az évadzáróban. „Jövő héten jön a finálé! Cheryl meghal!! Spoiler, hoppá” – írta ki a színésznő az Instagram sztorijába a múlt héten, amihez később még hozzá tett ennyit: „Ó, basszus, ezt a közeli barátokkal akartam csak megosztani.” Bár még nem ismerjük a kedvenc vörösünk sorsát, azért sejtjük, hogy Madelaine spoilere az egyetlen, ami valójában nem az, hanem inkább ártatlan tréfa:  máglyán égő Cheryl képével promózza ugyanis a sorozatot közvetítő csatorna is az utolsó epizódot.

Gwyneth Paltrow

Ugyan a színésznő azt sem tudja, mégis melyik MCU-filmekben szerepelt, azért a Bosszúállók: Végjáték egyik fontos momentumát sikeresen lelőtte: miatta nem maradhatott meglepetés az, hogy neki és Vasembernek kislánya született. „Pepper és Tony hosszú utat tettek meg. A nő nyilván az ő hűséges asszisztenseként indult, de aztán a kapcsolatuk fejlődött, most pedig, egy évtizeddel később már házasok és van egy közös gyerekük” – magyarázta Gwyneth még 2018 májusában a hivatalos Avengers: Infinity War Magazine-nak.

Jason Momoa

Jason Momoa a San Diego Comic Conon rosszalkodott, mikor nem bírta megállni, hogy ne árulja el az Entertainment Weeklynek a szó szerinti utolsó képkockáját az akkor még be sem mutatott Aquamannek: „A film utolsó képében látni fogjátok, hogy azzá válik, akinek a sors rendelte őt. Úgy gondolom, hogy amikor kisfiú volt, ugyan megvolt az ereje, de nem aknázta ki rendesen, így ez az egész út azt mutatja be, hogyan lesz végre belőle király.”

Will Smith

Will Smith majdnem megnyerte a spoilerezés királyának (nem túl hízelgő) címét, ő ugyanis nem az, hogy egy-két apróságot árult volna el a filmjéről, hanem konkrétan lelőtte annak teljes történetét egy tokiói híradós megjelenésekor. A szóban forgó mozi a Legenda vagyok, a színész pedig azért gondolta, hogy ilyen nyíltan beszélhet a sztori minden fordulatáról, mert a film valójában egy adaptáció volt, a könyv pedig még 1954-ben jelent meg.

Mark Ruffalo

A lista legnagyobb spoilergyárosa végül nem Will Smith lett, hanem Mark Ruffalo. A Marvel sztárja ugyanis két filmnek is közhírré tette a legfontosabb részleteit. Ami először eljutott a nyilvánosság radarjára, az az volt, amikor a Thor:Ragnarök első 20 percét élőzte a zsebéből, de mire végre leesett neki, hogy az egész világ végig hallgatta a lényeget, addigra már késő volt. A másik eset pedig – annak ellenére, hogy néhány hónappal az első incidens előtt történt – csak a Bosszúállók: Végtelen háború után tűnt fel a rajongóknak. Mark ugyanis simán beközölte, hogy „Várj, amíg meglátod a következő filmet: mindenki meghal”. Erre a vele közösen interjúzó Don Cheadle (tudod, aki Rhodey-t alakítja az MCU-ban), rászólt nem kicsit mérgesen: „Haver!”. Mire Mark egy „N-nem mindenki”-vel próbálta menteni a menthetőt, miközben elterült a rettegés az arcán. Bár hihetetlenül sajnáljuk a színészt, azért ezt a videón is megörökített spoilerezést neked is látnod kell – és minél többször nézed meg, annál viccesebb lesz.

Nem ők az egyetlenek, akik képtelenek tartani a szájukat:

Még több

Beauty