Ez Camila Cabello és Shawn Mendes kapcsolatának titka

Shawn Mendes és Camila Cabello évek óta boldogok együtt, és most elárulták, mi az, ami igazán erőssé tette a kapcsolatukat.

Ez Camila Cabello és Shawn Mendes kapcsolatának titka

Shawn Mendes és Camila Cabello az egyik legcukibb és legszerelmesebb pár Hollywoodban, akiknek őszintén szurkolunk, hogy sokáig együtt maradjanak. Ezért pedig ők maguk is sokat tesznek – 2019 óta egyre csak erősödik a kapcsolatuk, aminek most Camila az amerikai Glamournak adott interjújában árulta el a titkát.

Ez egyrészt a terápia – Shawn és Camila is járnak külön-külön pszichológushoz –, másrészt pedig az őszinteség, de valójában az egyik a másik következménye. „Nagyon nyíltak vagyunk egymással. Hihetetlenül megbízunk egymásban, ezért ez egy igazi, 3D-s emberi kapcsolat” – magyarázta az énekesnő.

Elmesélte, hogy ha észreveszik egymáson, hogy valami miatt kiborultak, akkor figyelmeztetik a másikat, hogy a problémára a legjobb gyógyír a terápia. Az ott megtanult eszközöket pedig az egymással való kommunikációban is bevetik. „Szerintem már az is sokat segít, ha felismerjük a hibáinkat és bocsánatot kérünk érte azzal együtt, hogy elmagyarázzuk, hogy épp stresszesek voltunk vagy szorongtunk valami miatt. Az ilyen szintű őszinteség rengeteget jelent.”

Pörgesd át a nap híreit:

Még több

Beauty