Ez az egy kérdés, amitől Katalin hercegné zavarba jön

Az új James Bond-film főgonoszát alakító Rami Malek árulta el, mivel lehet zavarba hozni Katalin hercegnét.

Ez az egy kérdés, amitől Katalin hercegné zavarba jön

Rami MalekNincs idő meghalni című legújabb James Bond-film kapcsán (amiben ő alakítja a főgonoszt) Jimmy Kimmelnél járt a héten. A beszélgetés során szóba került a mozi londoni premierje is, amin természetesen Vilmos herceg és Katalin hercegné is részt vett (hogyan is felejthetnénk el Katalint a gyönyörű arany ruhájában?). De mint kiderült, nem ez volt az első alkalom, hogy a színész találkozott a hercegi párral.

Rami a műsorban elmesélte, hogy korábban már beszélgetett Katalinnal, méghozzá 2019 februárjában, amikor a sztár megnyerte a BAFTA-díjatBohém rapszódiában nyújtott játékáért. A színész szerint a pár abszolút felkészültek a gála résztvevőiből és mindenkiről tudták, hogy ki kicsoda. Az viszont váratlanul érte Katalint, mikor Rami is tett fel kérdéseket – sőt, egy konkrét mondattól zavarba is jött.

„Ránéztem Katalinra  és azt mondtam: »Ez nagyon fárasztó lehet«. Mikor megkérdezte, miért, azt feleltem: »Nemrég született kisbabád, nem?«. Szerintem kicsit meglepődött” – magyarázta Rami arra utalva, hogy a gálát megelőző 10 hónappal ezelőtt született a kis Lajos herceg.

Katalin megkérdezte, hogy vagyok, de engem az érdekelt, ő hogyan érzi magát. És a legkirályibb, legelegánsabb módon jelezte egyetlen nézésével, hogy igen, egészen fárasztó tud lenni a szülői lét” – folytatta a színész, aki ezek után még arra is képes volt, hogy felajánlja a hercegnének a bébiszitteri szolgálatait. „Próbálom úgy kezelni őket, mint bárki mást. Biztos vagyok benne, hogy egy kis normalitás igazán frissítő a számukra.”

Rami a beszélgetés végén azt is elárulta, hogy tetszett Vilmosnak és Katalinnak az új James Bond-film: „Pont láthattam a reakcióikat és a testbeszédüket. Nem akarok szavakat adni a szájukba, de szerintem meglepte őket, amit láttak.”

Kerülj képbe a legfrissebb sztárhírekkel:

Még több

Beauty