A Sztárban sztár leszek! zsűrije átigazol a Dancing with the Starshoz

Ugyan csak egyetlen este erejéig, de a Sztárban sztár leszek! zsűrije átül a Dancing with the Starsba. Olvass tovább a részletekért!

A Sztárban sztár leszek! zsűrije átigazol a Dancing with the Starshoz

Az utóbbi időben nem igazán kellett gondolkodnod, ha hétvégi programról volt szó, mert az estéidet már jó előre befoglalta a Sztárban sztár leszek! és a Dancing with the Stars? Akkor van egy szuper hírünk: a két kedvenc műsorod egy este erejéig egyesül! Hogy ez pontosan mit jelent? Azt, hogy a DWTS stúdiójába beköltözik a Sztárban sztár leszek! zsűrije.

A táncos verseny óriási show-val készül, egészen pontosan A legnagyobb showman című filmet fogják megidézni a színpadon: a cirkuszok világát fogják a stúdióba varázsolni korábban kiesett versenyzők, illetve Tóth Andi és Kamarás Iván segítségével, akik a film egyik betétdalát éneklik majd.

Csakhogy nem ez lesz a szombat esti adás legnagyobb dobása: Köllő Babett, Tóth Gabi, Majka és Pápai Joci, azaz a Sztárban sztár leszek! mesterei is beülnek a versenyre, hogy a DWTS zsűrjiével (vagyis Molnár Andreával, Ördög Nórával, Bereczki Zoltánnal és Kováts Gergely Csanáddal) együtt izgulják végig a produkciókat.

Elégítsd ki a híréhséged:

Még több

Beauty