Hoppá, de ciki: ezeknek a sztároknak brutálisan elrontották a hajhosszabbítását

Ez még a legjobbakkal is megesik!

Hoppá, de ciki: ezeknek a sztároknak brutálisan elrontották a hajhosszabbítását

Hiába is szeretnénk, valószínűleg sosem fogunk annyi nullát látni a fizetésünk után, mint az A-listás világsztárok, és nem válogathatunk majd a legtehetségesebb divattervezők ruhái közül, de ha ezeket félretesszük,  ők is éppen olyan emberek, mint mi. Például, annak ellenére, hogy egy komplett csapattal dolgoznak a hivatalos események előtt, mégis gyakran bakiznak a vörös szőnyegen. Velük is előfordulhatnak a kínos alapozó vagy rúzs balesetek, néha véletlenül cicit is villantanak, de az is megesik, hogy a póthajuk miatt készülnek róluk eléggé kínos fotók.

Legutóbb éppen a világ egyik leggyönyörűbb és legstílusosabb nőjének fodrásza nyúlt iszonyatosan mellé, ugyanis nagyon nem sikerült természetesre Angelina Jolie hajhosszabbítása. Természetesen továbbra is imádjuk a színésznőt, de az Örökkévalók premierjén készült fotók legalább bebizonyították, hogy tényleg senki sem tökéletes. (Sokan pedig azzal viccelődtek, hogy biztosan Jennifer Aniston fodrászának kezei közé került…)

Angelina Jolie

Elég feltűnő, hol érnek véget Angelina Jolie valódi tincsei, és hol kezdődik a póthaja (Fotó: Mondadori Portfolio/Getty Images)

A Gossip Girl sztárja, Taylor Momsen pedig hajlamos volt elfelejtkezni arról, hogy bizonyos hossz után már abszolút nem tűnnek természetesnek a póttincsek…

Taylor Momsen

Pár centivel rövidebb is lehetett volna Taylor Momsen hajhosszabbítása… (Fotó:
Kevin Mazur/Getty Images)

Ha alaposan megnézed ezt a fotót 2016-ból, akkor láthatod, hogy nem sikerült jól felhelyezniük Jada Pinkett Smith új fonatait. Will Smith felesége később egyébként bevallotta, hogy sajnos borzasztóan hullott a haja, később ezért borotválta rövidre azt.

Jada Pinkett Smith

Jada Pinkett Smith végül inkább a borotvára szavazott (Fotó: Gabe Ginsberg/Getty Images)

Még a pop hercegnőjével, azaz Britney Spears-szel is megeshet az ilyesmi. 

 Britney Spears

Oops!… Britney Spears Did It (Fotó: Jo Hale/Getty Images)

Hiába minden örökség, Paris Hilton is választhat rossz fodrászt…

Paris Hilton

Paris Hilton ma már biztosan nem jelenne meg így sehol (Fotó: Vince Bucci/Getty Images)

Több okunk is van arra, hogy azt mondjuk, ez nem szerepel Christina Aguilera leggyönyörűbb megjelenései között. Az egyik például a póthaja…

Christina Aguilera

A smink és a ruha sem az igazi, de a tincsek főleg! Fotó: Dave Hogan/Getty Images)

Még jobban beleásnád magad a sztárvilágba?

Még több

Beauty