3 csillagjegy, aki már most a hét nyertese

Ne is törődj vele, hogy hideg van és szürkeség, koncentrálj arra a rengeteg energiára, amiben a héten garantáltan részed lesz. Ha szerepelsz a következő listán, a csillagok is biztosítják a megállíthatatlanságodat.

3 csillagjegy, aki már most a hét nyertese

Érdemes lesz kihasználnod azt a lendületet, amit a csillagoktól kapsz a héten, legyen szó munkáról, magánéletről vagy a legnagyobb álmaidról. Kulcsfontosságú lépéseket tehetsz ugyanis a számodra fontos ügyekben, úgyhogy még csak véletlenül se lustálkodd végig a következő, számodra meghatározó napokat. 

Oroszlán

Észrevetted már, hogy néha elég egyetlen apró siker, és rögtön jön a többi is? Bár hajlamos vagy csak a komolyabb eredményeknél beveregetni a vállad, ezúttal fogadd meg: bármilyen jó dolog történik veled a héten, hálát adsz neki és értékelni fogod. Csak így fogsz minél többet bevonzani belőlük, ami nagyon jó hatással lesz a mostanra totálisan befordult lelkedre. 

Halak

Amennyire hajlamos vagy rágörcsölni egészen apró dolgokra is, most valósággal lubickolsz a feladataidban. Nem a bizonyítás hajt, egyszerűen kíváncsi vagy, játékosan feszegeted a határaidat, és ez másoknak is feltűnik majd. Még jó, hogy ebben a flow időszakban bíznak rád egy olyan feladatot, amitől alapjáraton csak szoronganál, most viszont ezerrel veted bele magad a részletekbe. Gyorsan meg is lesz az eredménye, ami hosszú távon biztosítja be a pozíciódat. 

Ikrek

Nem is tudod, hogyan tudtad ennyi időre offolni az edzést, holott a testednek és a lelkednek is hatalmas szüksége van rá. Érdemes lesz most ezerrel belevetned magad a sportba, mivel feltétlenül számíthatsz majd a csillagok támogatására kitartás fronton. A rendszeres mozgás pedig olyan szinten rázza fel a lelkesedésedet és az energiádat, amire már nagyon rég nem volt példa. Na most vedd elő a kisebb-nagyobb terveidet, pont ilyen energiával kell belevágnod a megvalósításukba.

Üzeneted érkezett a csillagoktól:

Még több

Beauty