Cole Sprouse szerelmesebb, mint valaha, még akkor is, ha a rajongóknak ez nem tetszik

Cole Sprouse végre szabadon posztol barátnőjéről, és egyáltalán nem érdekli, milyen fenyegető vagy nem tetsző kommentek érkeznek a rajongóktól.

Cole Sprouse szerelmesebb, mint valaha, még akkor is, ha a rajongóknak ez nem tetszik

Miután tavaly kiderült, hogy Lili Reinhart és Cole Sprouse 3 év után szakítottak, a rajongók nem győzték mantrázni, hogy újra összejöjjön kedvenc Bughead párosuk. 2020 októberében viszont kiderült, Cole egy Reina Silva nevű modellel randizik, ami komolyan aggasztani kezdte a Riverdale-fanokat. Bár Cole és Reina románca nem volt túl hosszéletű, idén márciusban egy újabb modellel készültek róla lesifotók, a rengeteg troll és internetes hadjárat ellenére Cole és Ari Fournier a mai napig jól megvannak.

A netes hadjáratot egyébként szó szerint értsd, Arinak ugyanis legalább akkora gyűlöletkampányban van része, mint Hailey Biebernek, amit elég jól bizonyít, hogy miután többen is jelentették Cole teljesen ártalmatlan fotóját, amin a lány is szerepelt, az Instagram egyszerűen törölte, amit a színész akkor – jogosan-  fogadott elég dühösen.

Úgy tűnik, mostanra azonban elengedte, mit gondolnak a rajongók, és barátnőjéről is lazán posztol fotókat – új képükön (a galéria 5. eleme lesz, szóval ne felejts el lapozni) például olyan szerelmesen és önfeledten csókolóznak, hogy bízunk benne, a legnagyobb Lili Reinhart-drukkerek is elfogadják végre, Cole továbblépett. 

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Cole Sprouse (@colesprouse) által megosztott bejegyzés

 

Nehogy lemaradj a nap eddigi sztárhíreiről:

Még több

Beauty