Jennifer Lawrence bedrogozta magát új filmje forgatásán

Mindenki nyugodjon le, akkor még nem volt terhes Jennifer Lawrence, plusz a rendező engedélyezte neki a dolgot.

Jennifer Lawrence bedrogozta magát új filmje forgatásán

Az első pillanat óta lelkesen várjuk a Netflix (abszolút Oscarral pozícionált) sztárparádéját, a Don’t Look Up című filmet, miután kiderült, olyan A-listás tehetségek kaptak benne szerepet, mint Leonardo DiCaprio, Timothée Chalamet, Jonah Hill, Meryl Streep, Jennifer Lawrence. Utóbbi meglehetősen őszintén mesélt a napokban forgatásról a film rendezője, Adam McKay társaságában. 

A főszerepet alakító, és jelenleg első babáját váró Jennifer Lawrence egy csillagászt játszik, aki DiCaprio karakterével együtt épp igyekszik meggyőzni a döntéshozókat, hogy veszélyben van a Föld, miután egy meteorit készül becsapni. 

Mint kiderült, a színésznő betép az egyik jelenetben, amit nem színészi játékkal oldottak meg, Jennifer Lawrence-nek ugyanis tényleg engedélyezték, hogy drogot használjon. „Tudom, mit fogsz mondani, de nem, akkor még nem voltam terhes.” – szögezte le gyorsan. „Igazi célpont voltam. Mindenki b@szogatott, nyilván, mert be voltam tépve.” – idézte fel viccesen a forgatás legabszurdabb pillanatait Jen. 

Forrás: indiewire.com

Jöhet még több sztárhír?

Még több

Beauty