Így érezte magát valójában Károly herceg Diana hercegnő halála után

Sokkal nehezebb volt Károly herceg helyzete, mint elsőre hinnéd, erről pedig egy Dianáról készült dokumentumfilm producere mesélt.

Így érezte magát valójában Károly herceg Diana hercegnő halála után

A királyi család – különösen az idősebb generáció – nem arról híres, hogy kifejezze az érzelmeit a nyilvánosság előtt, Diana halála azonban fordulópontot jelentett, és ezt Matt Robins, a CNN-en futó 6 részes Diana dokumentumfilm-sorozat producere is megerősíti US Weeklynek adott interjújában. A szakember szerint ez az időszak különösen nagy terhet jelentett Károly herceg számára, főleg a nyilvánosság és a temetés körüli döntések miatt. Ilyen volt például az a sokak által kritizált döntés, miszerint az akkor 15 éves Vilmosnak és a 12 éves Harry hercegnek is részt kellett venniük édesanyjuk gyászmenetében. 

Harry herceg néhány éve hangot adott neki, mennyire sérelmezi, amiért ilyen helyzetbe hozta őt: 

„Az anyám épp akkor halt meg, és nekem hosszan kellett sétálnom a koporsója mögött, miközben több ezer ember állt körülöttem, több millióan pedig a tévén keresztül figyeltek. Szerintem semmilyen körülmények között nem szabadna ilyenre kérni egy gyereket. Azt gondolom, ilyesmi ma biztosan nem fordulhatna elő.”

Matt Robins azonban úgy látja, abban a helyzetben egyszerűen nem volt jó döntés Károly herceg részéről: „Nagyon sokan kritizálták a tény miatt, hogy a fiai ott sétáltak mellette a gyászmenetben, de vajon hányan hoznánk tökéletes döntéseket, ha az egész világ szeme ránk szegeződne?” – teszi fel a kérdést Robins, majd leszögezi, a királyi család valószínűleg Diana halála után értette meg, milyen szinten kötődnek hozzájuk érzelmileg az emberek.

Forrás: cosmopolitan.com

Szívesen olvasgatsz a királyi családról?

VIVACE – a kollagénbooster arckezelés (x)

Orvos-esztétikai arckezelések tekintetében a legfontosabb kérdés a hatásosság és az eredmény tartóssága. Egy esztétikai klinikán végzett arckezelés a modern technológiát és a hosszútávú célokat hatékonyan egyesíti, az eredmény sokkal több és látványosabb, mint egy kozmetikai kezelés esetében.

Még több

Beauty