VIVACE – a kollagénbooster arckezelés (x)

Orvos-esztétikai arckezelések tekintetében a legfontosabb kérdés a hatásosság és az eredmény tartóssága. Egy esztétikai klinikán végzett arckezelés a modern technológiát és a hosszútávú célokat hatékonyan egyesíti, az eredmény sokkal több és látványosabb, mint egy kozmetikai kezelés esetében.

VIVACE – a kollagénbooster arckezelés (x)

A VIVACE bőrfiatalító arckezelés három módszer hatását ötvözi:

  • Kollagén indukciós terápia – A bőr mélyebb rétegeiben stimulálja az új kollagén és elasztin rostok termelődését. Ezáltal a bőr rugalmasabb, tömörebb lesz. Mely már az első kezelés után szembetűnő.
  • Sebgyógyulási folyamat – a tűszúrások mikrosérüléseket okoznak, beindul egy sebgyógyulási folyamat a bőr épen maradt területeiből kiindulva. Ennek köszönhetően a bőr feszesebb lesz, a ráncok elsimulnak.
  • Fényterápia – A vörös LED impulzusok aktiválják a bőrsejteket, növelve a kollagén termelés mértékét, a bőr nedvességtartalmát, valamint javítják a bőrtónust és a bőrtextúrát. A kék LED fény a javítja az aknés bőr állapotát.

Mikor érdemes elkezdeni?
30 éves kor felett bármikor, még a mélyebb ráncok kialakulása előtt. Az eredmény szempontjából a megelőzés években mérhető bőrfiatalodást eredményezhet. Ha pedig a tinédzser kor pattanásainak nyomát szeretnéd eltűntetni, akkor is hatékony segítség a VIVACE arckezelés.

Hogyan történik a kezelés?
A kezelés első lépése a mikrodermabrázió, mely bőrcsiszolást jelent. Ennek célja, hogy eltávolítsák a bőr legfelső elhalt hámrétegét, fokozva ezzel a kezelés hatékonyságát.

A kezelés előtt az egész arcod területére érzéstelenítő krémet kennek. Így minimális fájdalomra vagy   kellemetlenségre sem kell számítanod a kezelés alatt. Aztán egy 36 aranybevonatú mikrotűs kezelőfejjel haladnak végig az arc teljes területén, mely bipoláris rádiófrekvenciás energiát közvetít a bőrbe. Vagyis egy olyan mélyről jövő sejtmegújítás kezdődik a kollagén és elasztin rostok újra termelődésével, mely a bőrt életre kelti. Tulajdonképpen ettől lesz egyenletes tónusú és tömör az arcbőröd.

A kezelés végén ultrahangos kezelőgéppel még egy speciális ampullát is felvisznek a bőrödre, mely kötőszövet erősítő és képző, valamint hatékony öregedésgátló tulajdonságú.

Kezelés után csak némi bőrpírrel kell számolnod, mely többszöri hidratálás után hamar eltűnik.

Mire számíthatsz a kezeléssorozat végén?

  • A bőröd textúrája tömörebb, hidratáltabb, bársonyosabb lesz
  • a pórusaid mérete csökken
  • a bőrképed egységes, fiatalos megjelenésűvé válik
  • a szem és száj környéki apró ráncaid elsimulnak

A VIVACE kezelést keresd a Bársony Orvos-Esztétikában!

Még több

Beauty