„Tőled senki nem sajnálhatja a sikert” – Egyszerűen megállíthatatlan az X-Faktor idei nagy felfedezettje, Alee

Már most úgy a műsor egyik legnagyobb győztese Alee, hogy még csak az első élő show ment le az X-Faktor idei évadából.

„Tőled senki nem sajnálhatja a sikert” – Egyszerűen megállíthatatlan az X-Faktor idei nagy felfedezettje, Alee

Lezajlott az X-Faktor élő showja, és el is búcsúztunk az első 4 kiesőtől. Bár hiába jutott tovább egyenes ágon, vagyis kapott széket produkciója után ByeAlex versenyzője, Alee, ezzel megúszva a veszélyzónát, a 16 éves rapper nem volt maradéktalanul elégedett produkciójával – derült ki mentora posztjából.

„Adás után ott ücsörgött a lépcsőn, leültem mellé beszélgetni. Mondom: Mi van haver? Szomorúnak tűnsz Azt mondja: Igazából csak az van, hogy úgy érzem, nem teljesítettem elég jól… Viccelsz? Kérdeztem. Imádnak az emberek! Menj fel a netre, és figyeld meg, mennyien szeretnek; plusz, ha számít, én rohadt büszke voltam a produkciónkra… Ez a gyerek egy zseni szerintem.”

 
Alee Menned kell című számát adta elő, ami egy korábbi, mentorával átdolgozott dal, ami gyakorlatilag egy dalpremier is volt egyben, a hozzá készülő klip pedig még a műsor éjszakáján felkerült a YouTube-ra, ahol pillanatok alatt a legfelkapottabb videók között találta magát.
 
Egészen pontosan 564 ezren tekintették meg eddig, és egymás után gyűlnek a fiatal tehetséget elismerő és támogató kommentek. Néhány gyöngyszem a kedvenceink közül: „Tőled nem sajnálhatja senki a sikert.” – írta az egyik hozzászóló. „Remélem, a szomszédnak is tetszik, mert most ezt fogja hallgatni egy darabig” – viccelődött egy másik kommentelő, míg egy harmadik így méltatta a számot és Alee-t: „Eredeti, egyedi előadás. Hatalmas alázat van benned. Szeretünk.” És ha nem lenne elég az új dallal kiharcolt második hely, rögtön a harmadik helyen is egy Alee-szám áll, méghozzá a Nincsen semmi gond, ami ebben a pillanatban 3,3 millió megtekintésnél tart. 
 

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Alex Balázs (@alee__music) által megosztott bejegyzés

 

Bírod az X-Faktort? Mi is:

VIVACE – a kollagénbooster arckezelés (x)

Orvos-esztétikai arckezelések tekintetében a legfontosabb kérdés a hatásosság és az eredmény tartóssága. Egy esztétikai klinikán végzett arckezelés a modern technológiát és a hosszútávú célokat hatékonyan egyesíti, az eredmény sokkal több és látványosabb, mint egy kozmetikai kezelés esetében.

Még több

Beauty