Adele-t durván megalázták, mesterien reagált

Óriási hibát követett el egy újságíró, amit Adele zseniálisan kezelt.

Adele-t durván megalázták, mesterien reagált

Te mit tennél, ha évek munkáját fektetted volna egy új albumba, de a veled interjút készítő újságíró még csak meg sem hallgatta a beszélgetés előtt – és ezt simán belemondja a szemedbe? Konkrétan ezt történt meg Adele-lal, aki igazi #boss-ként viselkedett a szituban.

A baklövésnek alig nevezhető felkészületlenséget egy Matt Doran nevű műsorvezető követte el, aki az ausztrál Seven Network egyik munkatársa. Sydney-ből érkezett Londonba, hogy az akkor még meg nem jelent, 30 névre keresztelt lemezéről beszélgessen Adele-lal. Az énekesnő az interjú során megkérdezte Matt-től, mit gondolt az albumról, mire az újságíró a Daily Telegraph infói szerint bevallotta: „Még nem hallgattam meg”. Erre Adele felállt és kisétált az interjúról. A lemezt kiadó Sony pedig nem engedi, hogy az interjú megjelenjen. 

Matt elmondása szerint – aki a The Australian magazinnak nyilatkozott – a dolog nem direkt udvariatlanság vagy szakmaiatlanság eredménye volt, egyszerű, szörnyű véletlen az egész, ami számára éppúgy megalázó. „Amikor leültem beszélgetni Adele-lal, nem tudtam, hogy elküldték nekem e-mailben a lemezét. Azóta felfedeztem, hogy egy e-card linken kaptam meg a dalokat, amit valahogy nem vettem észre, mikor leszálltunk Londonban. Ez a legfontosabb e-mail, amit valaha nem vettem észre.”

Bármennyire is szégyelli magát a műsorvezető, a Telegraph forrása szerint Mattet két hétre felfüggesztették, amit a műsorvezető egyébként tagad – ahogy azt is, hogy Adele kiviharzott volna az interjúról. Szerinte épp az ellenkezője történt: „Ami egy 20 perces interjúnak indult, azt meghosszabbították és 29 perces beszélgetés lett belőle.”

Hogy a sztori melyik fele igaz, azt valószínűleg sosem tudjuk meg, de őszintén szólva mindkét reakció (még ha a skála két végletét képviseli is) tökéletesen odaillő és vagány dolog Adele részéről.

Forrás: Page Six

Szállítjuk a friss híreket:

VIVACE – a kollagénbooster arckezelés (x)

Orvos-esztétikai arckezelések tekintetében a legfontosabb kérdés a hatásosság és az eredmény tartóssága. Egy esztétikai klinikán végzett arckezelés a modern technológiát és a hosszútávú célokat hatékonyan egyesíti, az eredmény sokkal több és látványosabb, mint egy kozmetikai kezelés esetében.

Még több

Beauty