Benedict Cumberbatch végtelenül bunkó volt Kirsten Dunsttal, de jó oka volt rá

A hamarosan érkező A kutya karmai közt című film forgatásán Benedict Cumberbatch figyelembe sem vette Kirsten Dunstot. Most azt is elmondta, miért.

Benedict Cumberbatch végtelenül bunkó volt Kirsten Dunsttal, de jó oka volt rá

Decemberben érkezik a Netflixre az év egyik legjobb filmje, A kutya karmai közt, amiben Benedict Cumberbatch élete egyik legjobb alakítását nyújtja. Valószínűleg ehhez az is hozzájárult, hogy teljesen elmerült a karakterben. És amikor azt mondjuk, hogy teljesen, akkor úgy is értjük: a method acting módszerét alkalmazva egy pillanatra sem esett ki a szerepből. Ennek következtében pedig tökéletesen semmibe vette a kolléganőjét, Kirsten Dunstot.

A filmben Benedict egy meglehetősen rossz modorú cowboyt alakít, akinek kifejezetten ellenséges a viszonya a testvére (Jesse Plemmons) feleségével (Kirsten Dunst). Éppen ez az oka annak, hogy a színész úgy döntött, egy szót sem szól Kirstenhez a forgatás alatt – de a színésznő ezt nem bánta, mivel ő is végig karakterben maradt.

„Nagyon nem akartam gonoszkodni Kirstennel, de nem eshettem ki a karakterből. Szóval nem beszéltem vele a forgatáson. Ő ugyanezt csinálta. Mi voltunk a negatív pólus a másik pozitívjához. Taszítottuk egymást.”

Az NME-nek adott interjújában Benedict azt is elmondta, hogy olyan szinten eggyé vált a szereppel, hogy nem válaszolt, ha Benedictnek szólították, szűrő nélküli cigiket tekert és szívott el és nem is mosakodott. Utóbbiban Jake Gyllenhaal biztos adott pár tanácsot.

A forgatás után viszont minden visszazökkent a normális kerékvágásba és Kirsten és Benedict is teljesen jó viszonyt ápolnak azóta.

Forrás: Cosmopolitan UK

Pörgesd át a nap híreit:

Még több

Beauty