Jennifer Lawrence kis híján halálos repülőbalesetet szenvedett

Jennifer Lawrence meg volt győződve róla, hogy meg fog halni, amikor kigyulladt a repülőjének mindkét motorja.

Jennifer Lawrence kis híján halálos repülőbalesetet szenvedett

Hamarosan érkezik Jennifer Lawrence új filmje, a Don’t Look Up, aminek már el is kezdték a promótálását, így a várandós színésznő hosszú idő után először ismét visszatért a nyilvánosság elé. Olyannyira, hogy egyből a Vanity Fair címlapján landolt, az újság pedig interjút is készített vele. A beszélgetés során pedig felidéződött Jenniferben egy 2017-es sztori, amikor biztos volt benne, hogy meg fog halni: nem sokon múlt ugyanis, hogy végzetes repülőbalesetet szenvedjen.

Csak a csontvázam maradt abban az ülésben” – kezdte a történetet a sztár, aki New Yorkból repült a Kentucky állambeli szülővárosába, Louisville-be, méghozzá egy magángéppel. Csakhogy nem értek oda Louisville-be, mert kényszerleszállást kellett végrehajtaniuk Buffalóban. Jennifer viccelődve megjegyezte, hogy „nyilván megérdemelte volna a halált”, amiért magángépeken repked.

Ám a szituban valójában semmi humoros nem volt. „Úgy volt, hogy mind meghalunk. Gondolatban elkezdtem elbúcsúzni a szeretteimtől, üzeneteket küldtem nekik arról, hogy szeretem őket és sajnálom” – magyarázta Jen, mit érzett akkor, amikor kigyulladt a gépének mindkét motorja.

A színésznő egy orvos fiával és a kutyájával (akinek a potenciális repülőbalesetben bekövetkezett halála miatt különösen bűntudata volt) utazott a repülőn. Egy ponton pedig mindannyiukért elkezdett imádkozni. „Nem ahhoz a konkrét Istenhez, akivel felnőttem, mert ő egy nagyon ítélkező és félelmetes fazon. De arra gondoltam, hogy »Ó, Istenem, túlélhetjük ezt? Talán égési sérült leszek és nagyon fog fájni, de talán élni fogunk«.”

A gép végül landolt a leszállópályán, amiről felpattant, majd újra visszatért az aszfaltra, mielőtt sikeresen leszálltak volna. A mentőcsapat azonnal megérkezett, feltörték a repülő ajtaját és mindenkit épségben kimenekítettek. Jennifer ezután hazajutott Louisville-be egy újabb járaton, amire a cikk szerint gyakorlatilag altatásban szállt fel „egy nagy gyógyszernek és számos mini üveg rumnak köszönhetően”.

Forrás: Page Six

Tarts egy gyors hírszünetet:

Még több

Beauty