Tóth Vera teljesen összeomlott

Tóth Vera kétségbeesett és kiborult, de a Konyhafőnök VIP feladat végül mégsem fogott ki rajta.

Tóth Vera teljesen összeomlott

A Konyhafőnök VIP hétfői adásában, azaz az első kötényes napon Rácz Jenő csapata igyekezett bizonyítani a séfnek, akiknek egy mahi-mahi halat kellett elkészíteniük. A feladat nem kicsit nehéznek bizonyult, olyannyira, hogy Tóth Vera úgy szétesett, mint korábban még soha.

Ideges volt, kapkodott és még könnyezni is kezdett kétségbeesésében. „Nagyon régen volt velem már olyan, hogy ennyire pánikoltam valamin. Én egy nyugodt embernek hiszem magam” – mondta a saját magán is megdöbbent énekesnő, aki olyan szinte omlott össze, hogy majdnem feladta a versenyt.

„Én itt elvéreztem”

– mondta egy ponton. Bár Muri Enikő is próbálta biztatni, végül Rácz Jenőnek sikerült visszahoznia Verát a versenybe, aki szerint a séf nagyon komoly pszichológusi készségekkel rendelkezik. Az énekesnőnek a végén sikerült elkészítenie az ételt és még a kiesést is simán megúszta.

Villantjuk a friss híreket:

VIVACE – a kollagénbooster arckezelés (x)

Orvos-esztétikai arckezelések tekintetében a legfontosabb kérdés a hatásosság és az eredmény tartóssága. Egy esztétikai klinikán végzett arckezelés a modern technológiát és a hosszútávú célokat hatékonyan egyesíti, az eredmény sokkal több és látványosabb, mint egy kozmetikai kezelés esetében.

Még több

Beauty