Katalin és Vilmos nem akarják elkényeztetni a gyerekeiket

Györgynek, Lajosnak és Saroltának három karácsonya is lesz, de Katalin hercegné és Vilmos herceg eldöntötték, hogy nem fogják őket elhalmozni ajándékokkal.

Katalin és Vilmos nem akarják elkényeztetni a gyerekeiket

A legtöbbünkhöz hasonlóan a királyi család is skippelte a hagyományos karácsonyi összejöveteleket tavaly, idén azonban Katalin hercegné és Vilmos herceg három karácsonyt is tervez. De a tripla karácsony nem jelent háromszor annyi ajándékot a gyerekek számára.

A hercegi szülők először egy csendes ünneplést szeretnének, csak ők öten: a szülők és a hét éves György herceg, Sarolta hercegnő, aki már hat, és a három éves Lajos herceg. Ezt pedig több családi buli fogja követni, egy Katalin rokonságával egy pedig Sandringhamben Erzsébet királynő társaságában – de Meghan Markle és Harry herceg nélkül.

Bár ez elég sok ajándékkal is járhatna, az OK! Magazinnak nyilatkozó szakértő, Duncan Larcombe szerint „az biztos, hogy Katalin és Vilmos azt szeretné, hogy a gyerekeik normálisnak érezzék magukat, ezért tuti, hogy nem fogják őket elhalmozni ajándékokkal. Nem akarják, hogy el legyenek kényeztetve.”

Duncan szerint egyébként sincs hagyománya a túltolt ajándékoknak a királyi családban. Sokkal inkább a jelképes apróságok élveznek előnyt, amit az is alátámaszt, mennyire örült a királynő Katalin első karácsonyi ajándékának: a hercegné a nagymamája receptjéből készített házi chutney-t.

Forrás: Cosmopolitan UK

Még többet megtudnál a királyi családról?

Még több

Beauty