Kárpáti Rebeka Instagramon jelentette be, hogy szakított

Bár a műsorvezető remélte, hogy ez hosszú távon is működni fog, sajnos nem így történt.

Kárpáti Rebeka Instagramon jelentette be, hogy szakított

Nagyon úgy tűnik, hogy van valami a levegőben, hiszen a múlt héten két ikonikus párról is kiderült, hogy külön utakon folytatják. Shawn Mendes és Camila Cabello szintén az Instagramon jelentették be a szomorú szakítás hírét, akárcsak Kárpáti Rebeka, aki hosszan írt arról a legújabb posztjában, hogyan kezdődött Frohner Ferenccel a kapcsolata, és miben reménykedett, amikor megismerkedett a férfivel. Ugyanakkor azt is megindokolta, végül mi vezetett a szakításhoz. 

Őszintén szerettem volna ha Te leszel az akivel végigkísérjük egymást az életünk ezen szakaszán. Aki mellett nyugovóra hajthatom a fejem, aki mellett otthonra lelek, akinek gyereket szülhetek, amire már tudod, hogy úgy vágyom.:) Sajnos nem így lett. Elmentünk egymás mellett. 

„Valamiért így alakult, valamiért most jött el az a pont, hogy lezárul egy fejezet a közös èletünkben. Őszintén köszönöm neked ezt a két évet, a rengeteg nevetést, élmènyt, szenvedélyt, barátságot, a rengeteg tanítást, amire melletted jöttem rá. Az egyik legkülönlegesebb ember vagy akit megismertem. Nagyon szerettem egy csapatban játszani veled. Mindent köszönök és a leges-legjobbakat kívánom Neked.”

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Rebeka Karpati (@rebekarpati) által megosztott bejegyzés

A szakítás azért is meglepő, hiszen nem olyan rég még együtt szerepeltek a Nyerő Párosban, és akkor úgy tűnt, minden rendben van kettejük között.

Az elmúlt 24 óra magyar sztárhírei:  

Még több

Beauty