Katalin hercegné és Vilmos herceg kritikus döntést hoztak

A hercegi pár bekeményített, és a hírek szerint a korábbiaknál is sokkal nagyobb dobásra készülnek!

Katalin hercegné és Vilmos herceg kritikus döntést hoztak

A királyi család szilárdan kiáll az elvei mellett, ezért nagyon nem vették jó néven a BBC húzását, azaz, hogy a csatorna dokumentumfilmet készített a Vilmos és Harry között húzódó repedésről és azt le is vetítette hétfőn. Az efféle média hadjáratokat a testvérek nem nézik jó szemmel, hiszen az édesanyjuk halálát is részben a sajtó kotnyeleskedésének tudják be, ugyanakkor most a BBC minden határt átlépett, amire Vilmos herceg azonnal reagált. Katalin hercegnével ugyanis dobták a csatornát, és állítólag az ITV-re költöztették a karácsonyi jótékonysági koncertet, aminek ők ketten lesznek a házigazdái.

Ez egy vadonatúj formátum – a királyi család még soha nem volt televíziós tévékoncert házigazdája. És az, hogy a hercegnő lesz a műsorvezetője, nagy dolog.

Egy, a lapnak nyilatkozó forrás szerint őrült vita robbant ki a BBC1 és a család között, és valószínűleg ez csak a kezdet, ugyanis a csatorna egy második résszel is készül, ami a forrás szerint azzal fenyeget, hogy még kritikusabb lesz, mint az első rész. Úgy tűnik, a tévészolgáltató nem számolt azzal, hogy a királyi család nem viccel, ha a jó hírükről van szó, pedig tanulhatnánk A korona hibájából. 

via

Nem tudod megunni a királyi családról szóló híreket? Akkor KATT: 

VIVACE – a kollagénbooster arckezelés (x)

Orvos-esztétikai arckezelések tekintetében a legfontosabb kérdés a hatásosság és az eredmény tartóssága. Egy esztétikai klinikán végzett arckezelés a modern technológiát és a hosszútávú célokat hatékonyan egyesíti, az eredmény sokkal több és látványosabb, mint egy kozmetikai kezelés esetében.

Még több

Beauty